kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 oyuna girmek nası mümkün lan dün "update yapıcakmısın Yes mi No mu çabuk söyle" diye sordu. bende No dedim girdim üstüne bide oynadım. noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 önemli bi değişiklik yoktu zaten o peçte ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ha ne bilim bi bokluk çıkar diye bekledim ben oyun içinde ama olmadıda şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ama yenildik tabi update yüzünden olabilir bu keşke yes deseydişm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ne biliyim kimse değişen heroyu kullanamamıstır belki ondandır. ama soucta build number farklı olduğuundan dirke bağlnamamamn gerekiyodu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 3.0.3.1 falanya mesela versiyon formatı, sadece sonuncusu farklıysa mesela izin veriyodur girmene, yoksa update etmeden oynayamıyosunn diyodur. attım ama böyle bişiydir bence. ben olsam böyle yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar