pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Selam arkadaşlar, Bilen biliyor, çalışmaya başladığım ve oldukça yoğun olduğum için bir süredir forumdan ve bölümümden uzaktaydım. Ve bu süre zarfında epeyce düşünme fırsatım oldu. Paticik eski paticik değildi artık. Pek çok sağlam kadro uzaklaşmış, yeni yetme adamlar forumu işgal etmiş, tartışacak bir şey kalmamıştı. Benim için paticik wow ve siyasetten ibaretti. Birisinden uzak kaldığım için soğudum, ötekiyse forum kararları gereği yasaklandı. Dolayısıyla beni burada tutan bir şey kalmadı gibi. Lafı uzatmayacağım, bugüne kadar samimi olduğum ve gerçek hayatta da arkadaş haline geldiğim herkese teşekkür ediyor, özellikle siyasi tartışmalarda kırdıklarım olduysa hepsinden özür diliyorum. 5 yılın ardından ayrılmak gerçekten zor ama elim sık kullanılanlardaki favicona gitmiyordu epeydir. En doğrusu bu sanırım. Kalanlara bir selam, yeni gelecek arkadaşlara da koca bir hoşgelsin benden. Kendinize çok iyi bakın. pekaziz Not: Adminlerle konuştum, en kısa sürede yetkilerim alınıp Karalama Defteri için başka bir yönetici atanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 can I have your stuff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 abi forumu birakmak nedir ya cok komik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bariz şakada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 1 nisan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 abi yapmayın şöyle şeyler insan duygusallaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 git de kurtulayım ya günlüğe korkmadan yazabilmek istiyorum artık düş yakamdan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Padişah da oğluna demiş ki eğer ben padişahsam ve bu 1 nisan şakasıysa fena yaparız eğer sen padişahsan ve bu 1 nisan değil ise padişah olduğun için geç forumun başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Lan, sahiden gitsem 8 kişi mesaj atacakmış demek ki. Sevenim yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yetolar sdfhg azcik orjinal olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 pekaziz said: Lan, sahiden gitsem 8 kişi mesaj atacakmış demek ki. Sevenim yokmuş. onu birak, yetkini alip banliyorduk az daha yahu insan bir admine de ben esek sakasi pesindeyim demez mi onceden? neyse ki gen modda ciddi mesaj yazmissin da herhalde saka yapiyor dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 banlıyıp yetkiyi alıcaktınız işte asıl şaka sdfzg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ahuahaha efsane olurmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 7thBreath said: banlıyıp yetkiyi alıcaktınız işte asıl şaka sdfzg bu epic olurdu işte :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Nefr said: pekaziz said: Lan, sahiden gitsem 8 kişi mesaj atacakmış demek ki. Sevenim yokmuş. onu birak, yetkini alip banliyorduk az daha yahu insan bir admine de ben esek sakasi pesindeyim demez mi onceden? neyse ki gen modda ciddi mesaj yazmissin da herhalde saka yapiyor dedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hic yaratıcı degilsiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 BonePART said: abi forumu birakmak nedir ya cok komik bence Neden komik, razor olsun dresq olsun hepsi bıraktı, komik mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Nefr said: onu birak, yetkini alip banliyorduk az daha ahaha keske yapsaymissiniz 1 nisan oyle olmaz boyle olur diye bi de buraya mesaj atardin falan epik olurdu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 adam şaka yaptım demesine rağmen 3. sayfa olmadı daha. ben olsam bunun üzerine bırakırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar