Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 merhaba arkadaşlar , şimdik ben odtu mat istiyordum çok az puanla kaçıyo. o olmazsa da fizik bölümü olsun diyodum. şimdi de odtu-bogazici-koc fizik arasında kaldım. ankara'da oturuyorum istanbulda zorlanırım gibi geliyo. tek istediğim masterı yurtdısında yapmak bu yuzden de yurtdısı baglantıları iyi bi uni olsun istiyorum. bu 3 universitenin fizik bölümleri hakkında bilgisi olanlar (yurtları nasıldır,hangisinden daha kolay yurtdışına gidebilirim,imkanlar,eğitim vs.) yardımcı olabilirler mi ? sagolun [signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki: Aferim allah belalarını versin bi zahmet [Bu mesaj Phlox tarafından 01 Ağustos 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 abı hazır ankara dasın i$te odtü ye git derim.en azından ortam ve ya$adıgın $ehrını degı$tırmıceksın.yok uyumdu ya$adıgın yere flm sorunuda olmıcak.bu yusden odtü derim ben :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 01 Ağustos 2004 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Fizik Bolumu hakkinda tek bildigim sey. 3 siniftan sonra Mahkeme onunde sahitliginin geceliligi kalmadigi ;) Bu yanlis hatirlamiyorsam 2 sene Call Center`da calismis olanlar ve uzun sure Bilgisayar Programciligi ile ugrasanlar icin de gecerli.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mahkemede şahitliğin geçerliliği? Kafayı falan yemişsindir diye mi bakıyorlar 3 sınıf sonra? :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 sharky ne demek istedin ya anlayamadım birde bende fizik bölümü yazmak istiyorum izmir yüksek teknoloji yi okulun yurtdışı bağlantısı çok iyiymiş duyrulur[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Delirmis degil de, biraz unutkan ve sanirim kayitsiz kaldigindan sahitligin gecerli olmuyor :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 şu yurtdışında master konusunda yardım edebilcecek olan var mı ? hangi üniversiteden daha kolay gidilir yurtdışına ?[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki: Aferim allah belalarını versin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Öyle bi olay varsa bana mantıksız geldi biraz yav her hangi diğer bi işle uğraşan insanda kayıtsız ve unutkan olabilir yani nasıl anlayacaklar bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 lisede fizik dersin süper diye gaza gelip unide fizik bölümünü seçmeye yeltenme zira bende öyle yapıcaktım sonradan caydırmışlardı iikide vazgeçmişim :) çünki lise fizigi ile 1 gr alakası yok deli işi o bölüm mesela spectator bizim uninin fizik bölümüne girmişti 0 çekti bütün derslerden bıraktı ehe :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: sharky, 01 Ağustos 2004 15:14 tarihinde demiş ki: ... Bilgisayar Programciligi ile ugrasanlar icin de gecerli. :-O :-O gerçek mi bu?? Türkiye'de de geçerlimi???[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 sahitlik muhabbeti geyiktir bu arada ciddiye almayin amma velakin o kadar yaygin bi geyiktir ki bi cok kisi gercek zanneder almanyadan hepinize selam olsun bu arada eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ya diyorum size gecen sene arkadaşım kazandi itü fiziği, bir daha össye hazırlanıyor düşünün artik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bende az once caydım metalurji ve malzeme muhendisliğine[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bogazici universitesi fizik bolumu mezunuyum (ayni zamanda elektronik muhendisligi de mezunuyum, cift anadal olayi). yurt disi baglantilari oldukca iyi, yani gerci fizik bolumuyle ilgili olarak devam etmedim ihtisasa fakat benimle ayni donemden sadece fizik bolumunu bitirenlerin yarisi kadari amerika'ya gittiler (ben de oradayim ama elektronik muh uzerine). Fizik bolumu zor bir bolum, yani oldukca zor bir bolum, ama kesinlikle elektronik muh. kadar zor bir bolum degil. ilk iki sinifin dersleri oldukca kolay, 3. siniftan itibaren zorlasmaya basliyor, tabi sececegin alana gore de degisiyor bu. ben elektronik muh. okudugum icin ayni anda quantum elektro dinamigi secmistim, ve solid state physics. bu ikisi en zor olanlari zaten. gelelim yurt olayina: ilk sene surunursun (8 kisilik odalar), ikinci seneden sonra 4 kisilik ve de oldukca buyuk odalarda kalirsin. kalacagin yurdun guzelligi sinifin buyudukce artiyor cunku. odtu'ye gelirsek. oradan mezun bir arkadasim var ve manyak hoca sayisinin cok fazla oldugunu soyledi. ama tabi sehir degistirmek vs istemiyorsan odtu'ye git derim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 odtü süper yer evet biraz fazla çalışmak gerekiyor ders geçmek için ama olsun :P(mesela bizim bi arkadaş 2 yıl önce girdi, 2 yıldır 5-6 kere falan görüştük yani adam paso çalışıyo hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 fizikten nefret ediyorum ya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar