Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fizik Bölümü

Phlox

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaşlar ,

şimdik ben odtu mat istiyordum çok az puanla kaçıyo. o olmazsa da fizik bölümü olsun diyodum. şimdi de odtu-bogazici-koc fizik arasında kaldım. ankara'da oturuyorum istanbulda zorlanırım gibi geliyo. tek istediğim masterı yurtdısında yapmak bu yuzden de yurtdısı baglantıları iyi bi uni olsun istiyorum. bu 3 universitenin fizik bölümleri hakkında bilgisi olanlar (yurtları nasıldır,hangisinden daha kolay yurtdışına gidebilirim,imkanlar,eğitim vs.) yardımcı olabilirler mi ?

sagolun
[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
Aferim allah belalarını versin bi zahmet

[Bu mesaj Phlox tarafından 01 Ağustos 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abı hazır ankara dasın i$te odtü ye git derim.en azından ortam ve ya$adıgın $ehrını degı$tırmıceksın.yok uyumdu ya$adıgın yere flm sorunuda olmıcak.bu yusden odtü derim ben :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
|Avenia|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 01 Ağustos 2004 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fizik Bolumu hakkinda tek bildigim sey. 3 siniftan sonra Mahkeme onunde sahitliginin geceliligi kalmadigi ;)

Bu yanlis hatirlamiyorsam 2 sene Call Center`da calismis olanlar ve uzun sure Bilgisayar Programciligi ile ugrasanlar icin de gecerli.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
lisede fizik dersin süper diye gaza gelip unide fizik bölümünü seçmeye yeltenme zira bende öyle yapıcaktım sonradan caydırmışlardı
iikide vazgeçmişim :)
çünki lise fizigi ile 1 gr alakası yok

deli işi o bölüm

mesela spectator bizim uninin fizik bölümüne girmişti 0 çekti bütün derslerden bıraktı ehe :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Britney Nude
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 01 Ağustos 2004 15:14 tarihinde demiş ki:
... Bilgisayar Programciligi ile ugrasanlar icin de gecerli.

:-O :-O gerçek mi bu?? Türkiye'de de geçerlimi???[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

bogazici universitesi fizik bolumu mezunuyum (ayni zamanda elektronik muhendisligi de mezunuyum, cift anadal olayi). yurt disi baglantilari oldukca iyi, yani gerci fizik bolumuyle ilgili olarak devam etmedim ihtisasa fakat benimle ayni donemden sadece fizik bolumunu bitirenlerin yarisi kadari amerika'ya gittiler (ben de oradayim ama elektronik muh uzerine). Fizik bolumu zor bir bolum, yani oldukca zor bir bolum, ama kesinlikle elektronik muh. kadar zor bir bolum degil. ilk iki sinifin dersleri oldukca kolay, 3. siniftan itibaren zorlasmaya basliyor, tabi sececegin alana gore de degisiyor bu. ben elektronik muh. okudugum icin ayni anda quantum elektro dinamigi secmistim, ve solid state physics. bu ikisi en zor olanlari zaten. gelelim yurt olayina: ilk sene surunursun (8 kisilik odalar), ikinci seneden sonra 4 kisilik ve de oldukca buyuk odalarda kalirsin. kalacagin yurdun guzelligi sinifin buyudukce artiyor cunku.
odtu'ye gelirsek. oradan mezun bir arkadasim var ve manyak hoca sayisinin cok fazla oldugunu soyledi. ama tabi sehir degistirmek vs istemiyorsan odtu'ye git derim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...