Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 gayipten_gelen_ses said: Kedinin yan yan yürümesinin sebebi bantın yapıştırıldığı kısım birşeye değiyor zannetmesi duvara çarpınca yön değiştirmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Bone said: Black-ice said: çok kuvvetli bant nedir yaw bildiğin koli bandı takıyosun zaten yapışmıo böle tam eski kız arkımın kedisinde denedik bunu bildiğin koli bandıyla. videodakinin aynısı oldu. hayvana eziyet ettiğimi düşünüyorsanız kedinin canını sıkacak tek şey 1 dakka falan aptal aptal yan yan yürüdü ortalık şebeği oldu o kadar işte bu yüzden herkese hayvan bakma izni verilmemesi lazım. yaw bu derece hassas olununca kızlar falan veriyor da benim mi haberim yok? ben ki kedi manyağı bi adamım hayatta bir kediye zarar vermem merak ettik bantladık kediyi 1 dakika salak salak yürüdü o kadar. o kadar da açıkladım. gidin kedileri çok fazla sevdikleri için kendilerini tutamayıp mıncıklayan kızlara falan laf edin onlar daha çok canlarını sıkıyorlardır kedilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Black-ice said: yaw bu derece hassas olununca kızlar falan veriyor da benim mi haberim yok? AHAHAHAHAH. ağbiii ahahahah. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Black-ice said: yaw bu derece hassas olununca kızlar falan veriyor da benim mi haberim yok? aaaaabi bu nee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Blekays flawless victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar