NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Merhaba. Evimde bir laptop birde desktop var. Bir tane airties 4 portlu modem bir tanede us robotics wireless tek portlu modemim var. Sorunum şudur. Normalde 4 portlu modemi kullanıyorum. 2 network kablosu ile sorunsuzca internete girerken, facebookda felan dolaşırken alakasız bir şekilde netim gitti. Araştırdım haylice. Modemin konfigürasyonuna ulaşamıyorum. Modemde sorun yok. Laptopu gayet güzel internete bağlıyo sorunsuzca. Dedim ethernet kartımdamı sorun acaba diye. Wireless modemi taktım kablo ile bilgisayarıma bağlandı. Ethernet kartımda yada modemimde sorun yok. İp almıyor bilgisayar kesinlikle. Elle ip verdim otomatik verdim yok. Durduk yerde boyle oldu. Bilgisayarım modem setupunada giremiyorum muhtemelen bu sebepten dolayı. Ama bilgisayar modemi görüyor. Taktığımda modemi bağlanmaya başlıyor. Ağ adresi alınıyor diyor 1-2 dakika boyunca. Saçma sapan bir ip alıyor ki gerçek bir ip bile değil. Ha en komik özelliği gelen paketin hiç olmaması. Giden paket var ama gelen paket devamlı 0. Ethernet kartını update ettim (nforce4) Firewalları kapadım yok yok yok. Çok acil yardımcı olabilecek varsa rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar