Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Fight Club

numberten

Öne çıkan mesajlar

aralıktan beri kickboks'a gidiyorum. çok zevkli bişey. haftada bir sparring te yapıyoruz. boks'a göre inanılmaz zor ve farklı. öyle boks'un tekmelisi falan deyip geçmeyin yani :) zorluk derecesi şöyle muay thai>kickboks>boks yani işin içine kullanabileceğiniz organlarınız girdikçe zorlaşıyor. vücut geliştirme ile bu sporu kombine edince patlıyorsunuz resmen :))
Sosyal ağlarda paylaş

Okuluma 200 metre jiu jitsu dojosu buldum,fiyatı da uygun gitsem mi diye düşünüyorum.
Haftada 3 gün muay thai yapıyorum 3 gün de jj vücudu çok zorlamam herhalde,iyi besleniyorum. Burada üyelikler çok ucuz,mt'ye aylık 30 lira veriyorum bu da 50 lira.

Pazar hariç her gün ağır olur mu ne diyorsunuz? Eğer zorlanırsam 5'e filan düşürürüm.

Bu arada mt 2 saat jj 1.5 saat sürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Salonda arkadaşla sparring yapıyorduk, arkadaşı iyi benzettim.
Sonra hakem baş parmağını aşağı indirdi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bitir işini dedi. Sen yapmazsan ikinizi de keserim dedi.
Çaresizce arkadaşın suratına kapıcı tepiğini yerleştirdim.

Sonra çok kızdım kendime, duvarları yumrukladım, ellerim kan içinde kaldı. Aniden kapı açıldı bir kız geldi teselli etmek için bana sarıldı. Gözyaşlarımı silerken ağlama Melis dedi. Çok mutlu oldum.

ömer
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
KenshinHimura said:

senarious ayısıyla spar yaptım uzun süreler boyunca

beni bir dövdü. yalnız hiç adil değildi hala rematch istiyorum. trafik kazası sonrası bacağımı açamıyodum. üzerine sizin hocanın detroit gard tutan adama gardını kaldır diyip durması arada gardını kaldırmazsan maçı bitiririm demesi falan çıldırıcaktım sinirden.
Sosyal ağlarda paylaş

birşeyler ekleyeyim.

numberten sadece mt'den devam et. ayrıca hiçbir koşul altında 2 gün üstüte antreman yapma. 1gün mutlaka dinlenmen lazım. özellikle sparring sonrası. oh sinirlerim ölüyor artık acı hissetmicem derken doku zedelenmesi falan geçiriliyor öbür türlü. ve hakkaten çok zahmetli iş tedavisi çok uzun süre ara vermen gerekiyor (buda başıma geldi biliyorum)

şöle söyleyeyim büyük ihtimalle hocanız söylemiştir zaten fakat ilk 1 sene vücut çalışmak çokta hayırlı değil muay thai için. önce ince kas. esneklik falan. ben sadece 40 dakika ısınma+sparring+haftada 3 antreman ile baya eskiden kürdan olan kollarımı şişirdiydim. zaten hayvan gibi body kasan adamdan falan farkın bu oluyor. adamın kolu seninkinin 3 katı vücudu 5 katı falan gibiyken senin attığın tek yumruk adamın 3-5 yumruğuna bedel seviyeye geliyor.

ben muay thai ile başladım sonradan baktım ciddi darbe alıyorum 2 kere diz darbesiyle nakavt olunca kikboksa geçtim. sonra trafik kazası geçirdim. diz kapağım kaydı. lisansımı kaybettim böyle olunca. devam ettim yine ama hala sol bacakla tekme falan atamıyorum üstünede abanamıyorum kik kısmı gitti yani dkfhk

lisans devam etseydi açık kahverengi kuşaktım şu anda kikboksta. fakat lisans gitti bide askerlikle alakalı durumlardan bilerek lisansı yenilemedim.

edit: ha birde şu trole ve eleştiriye dalga geçilmeye falan alışacan net. sadece forumda da değil yani. ev arkadaşımı birkaç kez sakatlıyodum böle ben 'ne öğrendin lan bugün dövüşçü hehehe gel bakiym' falan diyip gözlerinden yaşlar gelerek kıvrandı falan sonradan bıraktı dalga geçmeyi. yapacak birşey yok. herkes dövüş sporu yapan adama düz 'kavgacı' gözü ile bakıyor. 3-4 antreman gidilse ne kadar keyifli bir spor olduğunu görecekler ama yapacak birşey yok. eheh diyip geçmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...