Rock Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 pronoit said: vaniLLe said: copry said: ben öyle bir durumda akıllanmam intihar ederdim. öliyim daha iyi . zaten intihar ettikten sonra sakat kaldigin icin, kendini icine düsürdügün durum icin bir kez daha intihar etsen ilk intihar etme sebebinden daha mantikli olur. bir işte dikiş tutturabilecek insanlar, zaten intihar etmezler İntihar etmenin bir işte dikiş tutturabilmesiyle çok bir alakası yok. Bir işte dikiş tutturmuş, hatta çok başarılı olmuş insanlar da başka konularda yaşadıkları sıkıntılardan intihar etmeye kalkışabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 her zayıf aldığımda camdan atlasaydım bu yaşları göremezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 birde şey tribi vardır ya hocanın CAN SÖYLE BAKALIM SENCE KAÇ ALDIN/KAÇ BEKLİYORSUN?? bende hep 4 diycem 2 çıkcak hocaya o memnuniyeti vermeyeyim diye 1-2 derdim yüksek çıkınca sanki çok sevinmiş gibi yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 nası bi aile egitimi varsa artık kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Azmodai said: ben bikeresinde bi sinavdan 81 aldim diye aglamistim eski okulumda 12 yasimdayken, 90 altinda not gormemistim omrum boyunca, okul 2. si falandim. İlkokulda bir arkadaşım 99 aldığı için ağlamıştı. Nasıl ağzını burnunu kırasım gelmişti anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Daesu said: nası bi aile egitimi varsa artık kızın Sen yaşıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben ACL mezunuyum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu arada benim zamanımda zayıf alınca üzülen arkadaşlarımız sırayı camdan aşaya atardı devir değişmiş artık kendileri atliyorlar demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Alexi_Septimus said: Daesu said: nası bi aile egitimi varsa artık kızın Sen yaşıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 RRa said: bu arada benim zamanımda zayıf alınca üzülen arkadaşlarımız sırayı camdan aşaya atardı devir değişmiş artık kendileri atliyorlar demek hocayı bile atan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Zamanında kötü not alınca -ki bu sık sık olurdu- kendimi bagetlerime verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sigara yerine baget kullanıyordun demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 O zamanlar uslu çocuktum, sigara içenlerin paketini parçalıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ben durup dururken hocayla monolog halinde iddalaşıp camdan atlayan biliyorum. Bacağını kırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 benim ingilizcem çok iyiydi ya en ön sırada oturup 40 soruluk sınavın cevaplarını silgi üzerinden bütün sınıfa verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 birisi o karikatürü koysun biz tam oçdik diyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 haha nası bi kafaymış o ya. kendi kendine. biz hocayı trollüyoduk. gıcık ediyoduk. o zamanlar troll kavramını bilmiyoduk tabi. adı buymuş meğer. kendim mutsuzsam buna neden olan kişiyi mutsuz ederim her sağlıklı insan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 barnacle said: RRa said: bu arada benim zamanımda zayıf alınca üzülen arkadaşlarımız sırayı camdan aşaya atardı devir değişmiş artık kendileri atliyorlar demek hocayı bile atan var. meh.. http://arsiv.sabah.com.tr/1999/04/15/r08.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Not karşısında en ağır tepkim Faber Castel silgiyi duvara fırlatmak olmuştu, neyse ki hoca görmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 dasaaa said: barnacle said: RRa said: bu arada benim zamanımda zayıf alınca üzülen arkadaşlarımız sırayı camdan aşaya atardı devir değişmiş artık kendileri atliyorlar demek hocayı bile atan var. meh.. http://arsiv.sabah.com.tr/1999/04/15/r08.html biz müdürü attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ben zayıf alınca seviniyodum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben mat1 bütünden 100 aldım, birkaç saniyeliğine camdan atlamayı düşünmüştüm (tamamen gerçek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 oha helal. şahsen ben olsam sınıfın içinde utanırım camdan atlamaya. düşünsene bakışlar üzerinde, cama çıkıyosun falan. zor iş. etek falan açılacak sonra. ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 asufhasj abi başlığı görünce güldüm lan baya ahahah fantaziye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar