sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 AĞĞBBİİ benim okulum :( Ya bu okulda paso intihardı kazaydı bişeyler var. Benim zamanımda sene 1900ler. Her hafta anma töreni düzenler çiçek bırakırdık. Satanizm kurbanı mı dersin, golden shot yapanımı dersin çatıya çıkıp atlayanı mı dersin. Okulun alayı bunalımlı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 @gecko liseli facebook genci anliyor liseli kardesinin derdinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 of ya japonca görseydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Vidar said: vaniLLe said: ama sakat kalip, aklinin basina gelmesi cok daha mantikli olurmus. atlayıp sakat kalmak çok kötü. hele de liseli biri için. şakası yapılacak bişi değil bence. evet lisede bi arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum. ya tabiki kötü bisi. kötü bir sey oldugu icin akillarini baslarina toplasalardi diyorum o yüzden böyle birsey yapmadan önce. kendi isteginle atlamak farkli, düsmek farkli. arkadasin napti bilemiyorum fakat intahar etmeyi göze alan insan, onu da göze alarak atlar ordan. bu konuda testis geccek kadar düsmedim ayrica. hani giristikleri sey zaten agir bisey, ben sakat kalip akillanaydi dedim diye mi agir kaciyor ? bence degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ama sakat kalmanın akıllandırır bi yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yıl 2010 hala yazılıya girenler var takdir tesekkür alanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 11 yaşımdan beri düzenli olarak takdir teşekkür alamamış biri olarak üzülmesin diyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 said: Ders esnasında aşağı atlayan genç kız hastaneye kaldırıldı Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Nurten İrem İnan, İngilizce sınavından zayıf alınca 4. kattaki sınıfının penceresinden aşağı atladı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan İnan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde sabah saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, babası askeri doktor annesi öğretmen olan 15 yaşındaki Nurten İrem İnan, 4.kattaki sınıfının penceresinden atlayarak intihara kalkıştı. İngilizce dersi sırasında meydana gelen olayda, pencere kenarında oturan İnan, açık olan pencereden kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen ve ağır yaralanan Nurten İrem İnan olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından okula gelen Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin, "Bir öğrencimiz ders sırasında aşağı atladı. Durumu ağır" diye konuştu. İntihar olayının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Olayın ardından okul tatil edildi. annesi babasi da egitimli insanlarmis, tabi o iki birey de mesleklerine göre cok baskici kisilikler olabilirler evde. bi de ders esnasinda atlamis, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Vidar said: ama sakat kalmanın akıllandırır bi yanı yok. pisman olma gibi bir yani var. pisman olmak da dogruyu farketmesini sagladigi icin belki bir nevi akillandirir yani vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben öyle bir durumda akıllanmam intihar ederdim. öliyim daha iyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oha, baba asker anne öğretmen. Fikrimi değiştirdim iyi yapmış kendini atmakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 copry said: ben öyle bir durumda akıllanmam intihar ederdim. öliyim daha iyi . zaten intihar ettikten sonra sakat kaldigin icin, kendini icine düsürdügün durum icin bir kez daha intihar etsen ilk intihar etme sebebinden daha mantikli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oh o nasil bir döngüdür. intihar ediyorum cünkü intihar etmistim intiharin intihari olur. Ayrica ders sirasindada ayri bir karizma olur. - Kizim 20 zayif otur - Hocam allahiniz var mi lan sizin heyyyyt diyip salmistir simdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 katılıyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Kız onurlu bir davranış sergilemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oha bu kafayla benim her sınavdan sonra atlamam gerekirdi. Lisedeyken biz de camdan atlardık ama okuldan kaçmak için olurdu genelde ve 2.kattaydı sınıfımız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ne onuru be =P onurlu davranis sergilemek, acizlik yapip intihar etmek degil, daha cok calisip o notu düzeltmektir. -Nil Stein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Habertürk'ün sitesinde İngilizce dersleri kalksın diye bir kampanya başlatılmış. Belki bu intihar sayesinde İngilizce eğitim sona erebilir, kız da milli kahraman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 askeri doktorun baskıcı olmasına şaşırmam. ama uzaktan kızı, ailesini tanımadan etmeden ne desek boş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 pekaziz said: Habertürk'ün sitesinde İngilizce dersleri kalksın diye bir kampanya başlatılmış. idiotlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 vaniLLe said: Vidar said: ama sakat kalmanın akıllandırır bi yanı yok. pisman olma gibi bir yani var. pisman olmak da dogruyu farketmesini sagladigi icin belki bir nevi akillandirir yani vardir. karaktere, kişiye göre değişir tabi sakat kaldıktan sonra ne gibi düşüncelere sahip olacağı. ayrıca, 'intihar => yanlış' gibi bir varsayım da her zaman doğru olmayabilir. sonuçta kontrollü bir intiharsa o kişi doğru olduğunu düşündüğü için intihar etmiştir. dolayısıyla akıllanma veya pişman olma gibi durumlar ortaya çıkmayabilir. neyse sebebi ne olursa olsun herhangi biri için 'sakat kalsın da akıllansın' demek makul diil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 15 yaşındaki çocuk doğru olduğunu düşünse ne olur? muhtemelen süper güçleri filan oldugunu da düşünüyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yahu o değilde, dandik bir seçmeli dersde. 5 şıklı, 4 yanlış bir doğruyu götürüyor sistemide uygulanıyor toplam 20 soru var. Hiç abartmıyorum, sallayarak o dersden geçmişdim. Nasıl bir mucize, kaçda kaçlık bir ihtimal gerçekleşti artık sayısalcı arkadaşlar hesaplasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 numberten said: 15 yaşındaki çocuk doğru olduğunu düşünse ne olur? muhtemelen süper güçleri filan oldugunu da düşünüyodur. bu durum için konuşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ben açıköğretim işletme ilk senesinde iktisat,işletme ve hukuktu galiba 3 dersi sadece sallayarak geçmiştim :D oha derslerin adını yanlış yazmışım edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar