Khelben Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Dasaa ya iş çıkarmayın akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 CANIM İSTEDİ. @werewolf hahaha werewolf, dinime küfreden müslüman olsa sdgfdklsjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 aslında biraz şans olayı gibi bu konu. ispanya 5-6 sene önce ab'nin parlayan yıldızı diye lanse eidiliyordu ki doğru. adamların ticareti, sanayisi baya baya hızla gelişiyordu. şimdi iflas ederler mi etmezler mi o tartışıluyor. 5 sene önce ispanyolca iyi bir karar gibiydi, şimdi ne olacağı belli değil. rusya ama sömür sömür bitmeyecek bi memleket doğal zenginlikleri açısından. ekonomileri iyi olsun olmasın fark etmez. orada potansiyel var. bi de türkiye gibi orasıda. kişisel ilişkiler çok önemli. votkayı içip içip kafayı buldukça iş yapıyorsun heriflrle. bi de şu var. mal, hizmet satma imkanı olan ülkelerin dilini öğrenmekte fayda var. japonlar ölse türkiyeye ticaret faazlası verir. malı satacak olan öğrensin mal satacağı adamın dilini. olmamış bu mesaj. oralara gidip mal, gizmet satabileceğin ülkelerin dilini öğrenmek diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Japonca da ana avrat küfür yokmuş. Çok gereksiz dil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ahahahhaha japonca dövmüşşşşşş daha yeni görüyorum I told you so I told you so A A A I yold you so :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 she yold you so hakan hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 mortisleşme hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Kıyamet günü hangi tarafta olacağına bağlı bu seçim. Eğer yecüc mecüc'lerin tarafında olmayı planlıyorsan Japonca derim. Eğer Mehdi'nin tarafında olacaksan Arapça daha uygun olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 arapça bilmeyince cehenneme mi gidiyoruz yani? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 japonca ögren yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 anlamadım ben niye, arapça bilince mehdiyle mi anlaşıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bu cahilliğinizi gidermek adına bir tane iş ilanı sayfası falan okuyun bence valla geçen gün bakıyodum öylesine bi ne istiyolarmış diye piyasa araştırması yaptım ufacık fasikülde 3-4 tane arapça bilen veya bilmesi iyi olacak olan diye ilan vardı şaşırmıştım ben de ticari yakınlığımızın olduğunu uzaktan bilsem dahi iş ilanlarında görünce insan ayıkına varıyor. Tavsiye ederim. Özellikle japonca daha geçerli veya işe yarar diyecek olanlar çizgi film aralarında 3-5 gaste karıştırsınlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Arapça daha çok işine yarar iş hayatında bencede arapça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yav said: bu cahilliğinizi gidermek adına bir tane iş ilanı sayfası falan okuyun bence valla geçen gün bakıyodum öylesine bi ne istiyolarmış diye piyasa araştırması yaptım ufacık fasikülde 3-4 tane arapça bilen veya bilmesi iyi olacak olan diye ilan vardı şaşırmıştım ben de ticari yakınlığımızın olduğunu uzaktan bilsem dahi iş ilanlarında görünce insan ayıkına varıyor. Tavsiye ederim. Özellikle japonca daha geçerli veya işe yarar diyecek olanlar çizgi film aralarında 3-5 gaste karıştırsınlar lol Dünya globalleşti, japonca + ingilizce bilen bir adam mesleğini iyi yapabiliyorsa ve kafası da birazcık çalışıyorsa gayet iyi paralar kazanabilir. Ama Türkiye'de değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Khelben said: anlamadım ben niye, arapça bilince mehdiyle mi anlaşıcam?bence azmo çok iyi anlatmış neden arapça olması gerektiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Sylian said: Dünya globalleşti, japonca + ingilizce bilen bir adam mesleğini iyi yapabiliyorsa ve kafası da birazcık çalışıyorsa gayet iyi paralar kazanabilir. Ama Türkiye'de değil =P sen misin bu? :P ee kazanabilir tabi. ama dünyanın herangi bir köşesinde japonca ve ingilizce bilip mesleğini iyi icra eden bir veya çok miktarda adamın varolması burda dönen tartışmada japoncayı arapça karşısında su yüzüne çıkarmaya yetmez. mesleğini iyi yapmayan ve dil bilmeyen biri de gayet iyi para kazanabilir. Eğer momenti ordan alacaksak hiç tartışmayalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 arapça öğrenmek çok eğlencelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar