Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bella said: rusça. Arkadaşım, Rusça öğrenmeye niyetim olsa onu da şıklara eklerdim.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 japonca öğreneceğinize kadınsanız arabanın tekerleğini değiştirmeyi öğrenin ne biliyim erkekseniz örgü örmeyi öğrenin.. daha faydalı hani.. bi caponcanız eksikti tam oldu
Bella Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 26 yaşındayım barbu. çünkü rusça çok güzel bir dil ama zor. rusça ya <3
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 rusça çünkü rusyada geçiyor ukraynada geçiyor.
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 @bella Yani senin bir dili öğrenmek için şartların zor ve güzel olması mı?
Bella Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 evet ne kadar zor o kadar cazip ve çekici.
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bella said: 26 yaşındayım barbu. çünkü rusça çok güzel bir dil ama zor. rusça ya <3 bebeymişsin
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konumuz Bella nın yaşı değil. Ama tabi yaşını başını almış görmüş geçirmiş insanların tavsiyeleri iyi oluyor. Ak saçta keramet.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bella said: evet ne kadar zor o kadar cazip ve çekici. ben çok zorum.. habire bilmece falan da soruyorum kimse de bilemiyor..
Bella Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 @küçük khelben evet, sen portakalda vitaminken ben rusça öğreniyodum sdfg.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 işe mantıklı yaklaşırsan olayda verimlilik ağır basıyor. harcadığın çaba vs. alacağın karşılık.. japonca bu konuda hiç bir şey vaad etmiyor.. 0 arapça ise bir şeyler vaad ediyor. ötekisi eğlenmek istiyorsan öğrenilecek bişi. şöle diyeyim.. latex diye bişi var.. yazı yazma programı kabaca.. ahan da ortalama bi kullanma kılavuzu bu.. *kitabı masaya atar http://www.ctan.org/tex-archive/info/lshort/english/lshort.pdf bu daha kısaltılmış versiyonu.. 164 sf eğlenmek için tex öğrenebilirsin. diğer yandan sen bu 164sf'ye bakarken ben ms word ile olayı bitirmiş kahvemi içiyor olurum.. latex öğrenmen elbette işine yarayacaktır bir şekilde.. ama sadece basit bir mantıkla word çok daha verimli olduğu için insanlar wordü tercih edecektir.. yani.. mantıklı olanı da bu zaten.. dil de de aynı olay geçerli işte.. japonca eğitimi almak özel bi alakan varsa mantıklı gelebilir. kalanında flamboyant bir hareket.. sen japonca öğrenene kadar -ilgini yitirmezsen tabii- arapça öğrenen faydasını görmeye bile başlamış olur.. rusça da mantıklı bi seçim olabilir belki.. ama caponca.. ı-ıh..
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bella said: @küçük khelben evet, sen portakalda vitaminken ben rusça öğreniyodum sdfg. Öğrenmen bir işine yaradı mı peki?
Bella Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bunu tamamen öğrendiğimde cevaplarım. ama unutma young padawan, şu hayatta öğrendiğin her yararsız gibi görünen küçük bilgi bile işine yararken, biz burda bir dilden bahsediyoruz..........
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 young padawan derken anlam bozukluğu var. padawan dediğin young olur.
PATA Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 1 milyar arapça konuşan insan var.Japoncayı saymadım bilmiyorum
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 said: işe mantıklı yaklaşırsan olayda verimlilik ağır basıyor. harcadığın çaba vs. alacağın karşılık.. japonca bu konuda hiç bir şey vaad etmiyor.. 0 bence japoncanın öğrenilmesi zor unutulması kolay bir dil olduğu için böyle söylüyorsun, japonca öğrenip hiç kariyer veya başarı kazanmış insan yok mudur? japoncayı daha çok sevdiğimden değil, iş olanaklarına bakıp konuşmak gerekir bence derim
PATA Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Arapça bilsen sadece çevirmenlik için bile çok yüklü para alırsın.Babam zamanında yapıyordu.İş yemeğine gidiyor çeviri yapıp 1-2 milyar gibi para alıyordu her yemekte.
Öne çıkan mesajlar