EsHqUiYa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 90larda televizyonda seyretmiştim. çocuk ailesiyle problemler yaşıyodu, sonunda dayanamıyodu. kendime başka aile bulcam diye dünyayı geziyodu değişik kültürlerden ailelerle bikaç gün kalıyodu ama hiçbirini beğenmiyodu en son ailesine geri dönüyodu. komedi tarzı bi çocuk filmiydi var mı hatırlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hatırladım ben ama ismi aklıma gelmiyo. baya kötü bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 heralde kötü filmdir ama ilkokuldayken izlemiştim o yüzden hemen hemen hiçbişey hatırlamıyorum film hakkında. bu aralar çocukluk döneminden kalma unutulmuş şeylere çok merak saldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 North sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 evet bu, çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 cafer ? caferi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar