melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben sadece en son ve en iyi başlığı altındaki scriptlere ulaşabiliyirıum veritabani / liste yapınca uye ol diyor uye girşi yapacak yer yok uye ol deyince de sayfa hata veiryor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Endelith Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Üye girişi olmak için forumlara giriş yapıyorsun bu kadar.[signature][hline]Lothlarien Staff Member, Counselor Endelith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Hayır o kısımda bir hata var login olsan bile olmuyor...[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Script Bolumu Kapali olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 evet olmuoy bende sayfa kodlarını elimle yazmak zorunda kalıyorum çok zor okuyor şansına ne gelirse :D girenler nasıl giriyor anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Biraz araştırsaydın bulurdun. Aynı topic daha önce de açıldı ve gerekli açıklamalar yapıldı..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 araştırdım zaten biliom herkes kızıo :D nasıl olcak yardım edersen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 http://www.paticik.com/scripts/zips/1.zip 2.zip 3.zip... tek tek indirebilirsin mesala :)[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tek tek de zor be şansına ne çıkarsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 750 Script Pack var onu deneyebilirsin mesala ?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ayrıca aradım arama motoruna paticik scripts yazdım çoğunda brook un kavgası çıktı yok bunla alakalı bişey her yardım isteyene çok bilmiş gibi araştır yazılıyor töbe yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: -Aeris-, 01 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki: 750 Script Pack var onu deneyebilirsin mesala ? sağol işe baya bi yarar birde bildiğiniz eski server scriptleri olan bir site varmı paket olarak mesala bir arkadaş nebula-ocak yayınladı ama link çalışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Nebula Ocak scriptlerinide buradan indirebilirsin.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 oo ço ksağol her yardıma muhtaç kişiye allah seni nasip etsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 burda En Assagida Bulunmakda [Bu mesaj mixser tarafından 01 Ağustos 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ayıp olmasın ama son sorum ON@CLICK set.title elf warrior die başlayan bi irk var buna tag eklemek için click in altına set.tag elf mi yapıcaz ne yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 On=@Dclick src.tag.irk=elf src.title=Elf Race mesala...[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 src.tag.irk yaparken irk yazan yer için ozel bi nesne yapmak gerekmi .irk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar