Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 tadı güzel olmuyo amca exceptional şarapmaker değilse tabi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 eaaaaa bir şişe kaldı ama o da sunpride meyve suyu işesinde ehe getireyim lan ne olacak ayak üstü tadım yaptırmış oluruz :P
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sparkcaster said: tadı güzel olmuyo amca exceptional şarapmaker değilse tabi exceptional abi bildiğin butik şarapçılık.. çoğunluğu yurtdışından getirilen tanklarda dinlendirilse de şarapların bir kısmı odunsu tadı yakalamak için macaristandan gelen hakiki ahşap fıçılarda dinlendiriliyor hani tanka şırayı basalım içine kükürtü basalım bozulmasın diye sonra su basalım gibibir oaly yok çavuş üzümünden bile şarap yapmayı başardı by adam.. ama mal olduğundan talayların yannda formülü bir güzel anlatıyor ve ertesi sene talaylar da çauvşdan şarap yapmaya başlıyor.. ama o kadar başarılı değiller hani formül var da yöntemi tutturamamışlar şarabı açıyorsun köpürüyor :P oha lan WoT olmuş tl; dr butik şarapçılık basit ev şarapçılığı değil ama statüsü ev şarabı
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 BabacumMostors said: eaaaaa bir şişe kaldı ama o da sunpride meyve suyu işesinde ehe getireyim lan ne olacak ayak üstü tadım yaptırmış oluruz :P fizban said: ildeniz getir yoksa dayak var.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bir de şarabın tadı tamamaen içen kişinin zevjkine kalmış mesela ben düz kuntra ve bazı kuntra kupajlarını sevmiyorum ki kuntra aslıdna konyak üretiminde kullanılır, zamanında tekel konyak üretimi için bozcaadadan mal alırmış. kimisi odunsu tadı sevmez kimisi kupajlardan hafif geçişlerden tad alır yani denemek azım "işte bu" demek için ben benimkileri sıralayacak olursam; cabarnet > karalahna > çavuş > cabarnet sauvignon > cabarnet-karalahna-kuntra kupaj
Öne çıkan mesajlar