Dartanian Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 1 tanesine gidiyoruz da bu sevincin sokağının civarında olan güzel bi mekan aslında ama değişik bildiğiniz en iyi karaoke mekanı hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 izmir'de karaoke (td) warm up bir de suis var her akşam karaokesi olan, minicik yerler, hele suis gerçekten kötü. ikisinde de tiki kızlar bağırıp çağırıyor ya. her masada mikrofon, kötü playlistler. gideceksen de önce asgari 3 tekila shot yap da git sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Suis'i diyodum işte unutmuştum adını.Çıktığımda kulaklarım çınlıyodu kızların o cırtlak sesleriyle bağırarak şarkı söylemeleri yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 işte en son tövbe ettik biz gitmeye. her seferinde böyle deyip gidiyoruz, sonra yine pişman oluyoruz. bıraktım karaoke işlerini artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Warm up daha mı iyi diyosun şimdi sen? 2si arasında tercih yapmamız gerektiğinde tabi asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 o turuncu peruklu tip çok iticiydi en son. merdivene tırmanıyor sen sen ezel cansu dere falan diyordu da, içi falan daha güzel suis'den. bir de kalabalık grup gidecekseniz, yukarıda locası var, ayırtıp kendi kendinize de takılabiliyorsunuz. ama tekilalar her yerde geçerli. karaoke ayıkken çekilmiyor asla. oturursunuz mutsuz mutsuz dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 suis'te bizim US ARMY kenkler takılıyordu onlarla gidince ÇOK eğlenceli oluyor, onun dışında rezil bir yer. Başka da bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 İçip gidiyorum zaten 1 kere yaşadığım o cırtlak deneyimden sonra.Kendi arkadaşlarımın sesi de çekilmiyor onlar da bağrıyor cırtlak cırtlak. Kalabalık gidicez o seçeneği de düşünebiliriz. Baktım şimdi facebooktan warm up daha güzelmiş iç yapı olarak saol bu arada utop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 suis'e bi kere gittim bi doğum günü partisine hakkaten kıç kadar yer. önce serdar ortaç arkasından limp bizkit falan enteresan oldu tequilasız çekilmezdi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Her masada zaten mutlaka doğum günü oluyo ve her şarkıda mutlaka biri İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUN XXX diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Karaokeden nefret ediyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar