Konn Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Arkadaşlar kendime ait bir konu açmak biraz rahatsız etse de sizlerin fikirlerini merak ediyorum. Kısa bir süredir fotoğraf çekiyorum ve elimde bir sürü fotoğraf oldu. Ben de bir kısmını deviantart'da oluşturdugum profilime ekledim. Buyrun; Fotoğraflar şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 linke tıklanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 düzeltmeden önce girmişsin sayfaya, şimdi bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 PS: btw i love my love :heart:!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 halı saha fotoğrafları için teşekkür etmek isterdim ama kısmet deilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 upload olayı biraz çetrefilli oluyor, ama iyi hatırlattın şimdi vaktim var o iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Alexi_Septimus said: PS: btw i love my love :heart:!! dikkatini çeken yegane şey o olduysa senin 'muhtaç' oldugu kanısına vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Septimus birseye muhtac ise ben allah'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 photoshop kullanmıyorsun sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 3 tane fotograf dışında kullanmadım. Güzel şeyler oluyor ama pek hoşlanmıyorum fotografları o şekide upload etmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bursalı mısın yahu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yoo bursalı değilim neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bi resmi bursa'dan bi yere benzettim de, uludağ falan da görünce ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konn said: 3 tane fotograf dışında kullanmadım. Güzel şeyler oluyor ama pek hoşlanmıyorum fotografları o şekide upload etmekten. 3 fotoğrafta photoshop kullandım demek, hepsinde kullandım ama 3 tanesinde bariz belli oluyor, kullanmadım desem de anlarsınız demek herhalde. neredeyse hepsinde ufak tefek müdahaleler var bence. Fena değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Peki sen nasıl hissetmek istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Neredeyse hepsinde biraz abartı olmuş. B&W'lar hariç ve özellikle galerinin 2. sayfasını görünce yazdım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 2. sayfa derken eski tarihli fotografları kastediyorsan o fotograflarda photoshop yok. Bariz kullanılan birkaç fotograf dışında çok çok az fotografta oynandı. Teşekkür ederim ilgilendigin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Şu usta fotoğrafçı edasıyla yazdığın yorumlara hastayım ferrero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Estağfurullah, senin cool yorumlarınla yarışabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar