melkormajere Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Server bir masanin üstüne item ekl,icez mesala llama ve bu lama alındıokça masaya yenisi düşecek? yapılabilri mi? nasıl yapılır yardım ltfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Hmm on=@Dclick e lama idsi src.bounce diyince oluyordu sanırım teee 1 yıl önce yapıyordum ama hatırlamıyorum şimdi bişey böyle olması lazımdı[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 o cantaya dusurur playerın bu llama alındıkca masaya yenisini dusurmek istiyor oyle birsey yapılabilecegini zannetmiyorum[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ama farklı yontemler deneyebilirsin mesela bir tane stone scpsi yaparsın adamlar stone ye tıkladıgında llamaya cantasına dusebilir yada bir tane gate gibi birsey yaparsın adam gectiginde llama cantasına duser eger 1 kere almasını istiyorsan tag atar ve onu kontrol ettirir ona gore verirsin llamasını istiyorsan sana scplerini yazayım. // bu stonesi [itemdef i_stone_llama] defname=i_stone_llama name=llama stone id=i_gravestone weight=0 On=@Create attr attr_static | attr_move_never color 01 On=@Dclick if (strmatch("","")) src.newitem i_pet_llama src.act.bounce src.tag.llamacı 1 return 1 else src.sysmessage Zaten bir tane llama almissiniz. return 1 endif //bu da gate tarzı birsey [itemdef i_gate_llama] id=i_moongate_blue name=gate of llama defname=i_gate_llama weight=0 On=@Create attr attr_static | attr_move_never On=@Step if (strmatch("","")) src.newitem i_pet_llama src.act.bounce src.tag.llamacı 1 return 1 else src.sysmessage Zaten bir tane llama almissiniz. return 1 endif Kolay gelsin.[ edit: smileyler iptal. [signature][hline]Always Rammstein [Bu mesaj kaan0489 tarafından 30 Temmuz 2004 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Hmmm sanmıyorum dur dur on=@Dclick newitem=i_katana Böyleydi :) allahım nasıldı ya bak uo yu yükleyip nası yapılıyordu baksammı :) peh salla ya yardım ederler şimdi sana[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ne yaptın abi ya ilk msjında stoneyi cantaya dusurdun adamın simdi llama derken katana dustu cantaya :d neyse biz yaptık birseyler[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 abi yok :) orayı lama yapsın :D abi unutmuşuz bea hiç bişey hatırlamıyorum baksana :D rezilliğe :D [signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi [Bu mesaj Erutan tarafından 30 Temmuz 2004 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Cecil de bahsettigin şey vardı, zaten kaan arkadasımız açıklamış Pvp sharddımı geliyor... :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Galiba işallah... ozaman belki dönerim uo ya :) işallah güzel bi shard olurda 200 300plr fln olur :) gerci 70 tane de olsa yeter ama sürekli online olsunlar pvp yapak :D [signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi [Bu mesaj Erutan tarafından 30 Temmuz 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tamm teşekkürlerde ben masaya yenisi düssün istemistim neyse yapacak bi yol bulurum :D bu arada irk sistemi falan yazdşim güzel oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 eminim güzel olmuştur :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bi yardım daha :D lazım oldu bu tag olayı nasıl yapılır? ornegin elf in elf oldunu server nasıl anlar elf leri bucs a nasıl sokmayız ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tag.elf 1 diye yaparsın[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yani ON@DCLICK yapınca deed .set title elf warrior oluo ya mesala nun altına mı eklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melkormajere Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 set.tag elf mi olcak tag.elf 1 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar