dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Şimdi elimde bir soru var, 19 harften, 3 kelimeli bir cümle oluşturmamı(bu durumda oluşturmamızı) istiyor. Harfler karışık sanırım. İşlerim olduğu için yardım almaya karar verdim, şöyleki: sboıalrmkubuyaoşnas Yapana dürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 okuyom ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 sabun buraya koş olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 zormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mortis said: sabun buraya koş olm 3 kelime. bende buraya ve şans kelimelerini buldum. geriye sbolmkuo harfleri kaldı bişi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Beyler ales sorusu, mantıklı bir şeyler bekliyorum. Şimdi işten çıkıyorum, 1 saate evde olurum, göreyim size. Ayran da var yanında bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 "nasıl" diye başladım gerisi gelmedi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 nasıl ales sorusu bu ya böle ales sorusu yok şıkları vs leri vardır bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ales sorusu deme bari biyerden bişeyler kazancan tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 deutschland über alles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Babam şanslı sokuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Olmadı mı? Olmadı dimi? asdsafsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 babanın öle bi insan olduğunu biliodum! DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Babam iyidir, evet. AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 düzgün başlık koysaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 @spark Yok kazanmıyorum bir şey. @fistan başlık gayet açıklayıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 burda harflerin sırası önemli mi yoksa öle kafasına göremi yazmışlar. belkide harfleri kelimeleri çıkarcak bi düzende yazmışlardır??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Emin değilim, muhtemelen yok, ama bir ipucu varmış; 1.kelimede K, 2. kelimede B, 3. kelimede de M harfi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 şimdi söylenir birader bu. 5 dk harcadım elde hiç bir delil olmadan, daha da harcamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 3. kelimeyi solaryum diye düşündm 1. kelime kaos olsa ama solaryumla alaksız zaten 2de çıkmıo :( belki bi fikir verir die yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 boşuna subaylık sorma. anlamli olmasi sart mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Şart =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 sıos bol sans buyuk oyna gibi gibi yada buyuk bosanmalar sios gibi gibi devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yaşasın bol ?? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yalnız bu soruyla ne amaçlanıyor anlamadım ben gerçekten. ilk cümlede şu, ikinci cümlede bu harfler olacak olayından sonra bile 20'ye yakın kelime ayıkladım aradan. cümle oluşturamadık tabii o ayrı hehe bilmem ne sınavında kısıtlı zamanı böyle bir soruyu çözmek için harcamak neden? bu işin bir sistematiği var o mu soruluyor acana? ben o verilen 3 harfi attım, word dosyasında sesli ve sessiz harfleri ayırıp 2 satır haline getirdim. sonra bu iki satırdaki harfleri kafama göre yer değiştirip 4 tane daha satır yaptım ikili. baktıkça oraya daha rahat gelime çıkarılıyor. dedim bi 4 satır daha yapayım tam matrix olsun, vazgeçtim zaten sonra :P ve evet itiraf ediyorum. bi an çözebilirmişim gibi hissettim, gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar