Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

da bizim merak ettiğimiz zombilerden bulaşan ateşli hastalık ne? sonuçta senin teorine göre o virüs olamaz zira o virüs canlılarda aktif değil. öte yandan adam zombiye dönüşür dönüşmez o salgın hastalığa sahip oluyor. üstelik zombilerde de aktif olmaması gerektiğini düşünüyorum. eğer o ateşli hastalık da bir virüs vs yoluyla bulaşıyorsa ve insanlar onun hostu ise herhalde canlı dokuya ihtiyaç duyuyordur diye düşünüyorum.

buarada bu fikir çok uçuk gelse bile hayvanlar aleminde benzer olaylar var. sadece parazit şeklinde ve parazit canlı böcekleri vs host olarak kullanıyor ve onların hareketlerini vs kontrol ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

evet yetiştim 3. sezona...gaza geldim=)

yani zombi işte, çiğ etle beslenen musibet, bir hastalık bulaşmaması saçma olurdu zaten ben çok merak etmiyorum onun ne hastalığı olduğunu=)

Ama illa ısırıkla mı bulaşır diye bir soru sormak istiyorum,sonuçta o kadar walker'ı öldürürken her türlü temas halindeler,kan man sıçrıyor üstlerine, o ateş yapan hastalık her neyse böyle de bulaşması gerekirdi bence.

bir de, tüm bu enfeksiyon kapma nasıl oldu , bir flashback yapsalar keşke artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

da bizim merak ettiğimiz zombilerden bulaşan ateşli hastalık ne? sonuçta senin teorine göre o virüs olamaz zira o virüs canlılarda aktif değil. öte yandan adam zombiye dönüşür dönüşmez o salgın hastalığa sahip oluyor. üstelik zombilerde de aktif olmaması gerektiğini düşünüyorum. eğer o ateşli hastalık da bir virüs vs yoluyla bulaşıyorsa ve insanlar onun hostu ise herhalde canlı dokuya ihtiyaç duyuyordur diye düşünüyorum.

senaryo izleniyor heyecanla ama özünde mantıksız, zombi ne la? bu yüzden bence derinine inme,mantık arama.
Sosyal ağlarda paylaş

zombi saçma geliyor ama doğru virüsle olabilecek bir şey niye olmasın.Bazı insani duygulardan yoksun,kendilerine has içgüdüleri olan organizmanın insan vücudunu vessel olarak kullanması... bunun şimdiye kadar olmaması, olmayacağı anlamına gelmez=)

kendini senaryoya inandırmış izleyici profili
Sosyal ağlarda paylaş

Zombiler ölü abi, o bedende kimbilir ne kadar enfeksiyona sebep olan bakteri türüyordur. Yani bi zombi ısırığından enfeksiyon bulaşmama ihtimali yok gibi bişidir sanırım.

Ölülerin uyanmasını sağlayan şey virüs. Bu virüs belli ki canlı dokularda aktif bulunmuyor. Bulunsa bulaştığında herkesi zombiye çevirirdi. Bana göre aktif virüs zombi aracılığıyla bulaştığında konağı kendi yaşamına uygun hale getirmek için öldürüyor. Ateş zaten immun sistem mevzusu. Ateşi çıkmasa ayıp olurdu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

@ Ardeth
abi şahane videolar, direk dizinin virüsü ilerdeki açıklama şeklini bulmuş olabilirsin. Öyle böyle değil çok iyi videolar asfdas.

Yalnız bugüne kadar insanlar bunu nasıl geliştirip biyolojik silah olarak kullanmamışlar şaşırdım. Ooooor have they ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...