aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 zombi isiriginda kuduz gibi bisey var, atesli matesli hasta oluyosun, o olduruyo, oldukten sonra da zombi virusu yuzunden zombi oluyosun. o atesli seyi atlatip olmeyebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 bir günde 2 sezon bitirdim.yetişiyorum 3. sezon yorumlarına=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Canlılardaki virüs uyku halinde, ölülerdeki aktif. Başka bi olayı yok bu mevzunun. Her virüsün kendine has yaşam alanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 da bizim merak ettiğimiz zombilerden bulaşan ateşli hastalık ne? sonuçta senin teorine göre o virüs olamaz zira o virüs canlılarda aktif değil. öte yandan adam zombiye dönüşür dönüşmez o salgın hastalığa sahip oluyor. üstelik zombilerde de aktif olmaması gerektiğini düşünüyorum. eğer o ateşli hastalık da bir virüs vs yoluyla bulaşıyorsa ve insanlar onun hostu ise herhalde canlı dokuya ihtiyaç duyuyordur diye düşünüyorum. buarada bu fikir çok uçuk gelse bile hayvanlar aleminde benzer olaylar var. sadece parazit şeklinde ve parazit canlı böcekleri vs host olarak kullanıyor ve onların hareketlerini vs kontrol ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 evet yetiştim 3. sezona...gaza geldim=) yani zombi işte, çiğ etle beslenen musibet, bir hastalık bulaşmaması saçma olurdu zaten ben çok merak etmiyorum onun ne hastalığı olduğunu=) Ama illa ısırıkla mı bulaşır diye bir soru sormak istiyorum,sonuçta o kadar walker'ı öldürürken her türlü temas halindeler,kan man sıçrıyor üstlerine, o ateş yapan hastalık her neyse böyle de bulaşması gerekirdi bence. bir de, tüm bu enfeksiyon kapma nasıl oldu , bir flashback yapsalar keşke artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Ardeth said: da bizim merak ettiğimiz zombilerden bulaşan ateşli hastalık ne? sonuçta senin teorine göre o virüs olamaz zira o virüs canlılarda aktif değil. öte yandan adam zombiye dönüşür dönüşmez o salgın hastalığa sahip oluyor. üstelik zombilerde de aktif olmaması gerektiğini düşünüyorum. eğer o ateşli hastalık da bir virüs vs yoluyla bulaşıyorsa ve insanlar onun hostu ise herhalde canlı dokuya ihtiyaç duyuyordur diye düşünüyorum. senaryo izleniyor heyecanla ama özünde mantıksız, zombi ne la? bu yüzden bence derinine inme,mantık arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 normalde pek düşünmem ama ikinci böyle arkadan bilimsel açıklamayı vermeye çalışınca adamlar (o araştırma merkezi) kafasına takılıyor insanın sdf. buarada zombinin karnını kesecek olan kadın da kesin bişey bulacak ne bulacak bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 zeper said: bir de, tüm bu enfeksiyon kapma nasıl oldu , bir flashback yapsalar keşke artık. dizinin tarzından anlaşıldığı üzere en son sezonun en son bölümünde öğrencez bence bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 zombi saçma geliyor ama doğru virüsle olabilecek bir şey niye olmasın.Bazı insani duygulardan yoksun,kendilerine has içgüdüleri olan organizmanın insan vücudunu vessel olarak kullanması... bunun şimdiye kadar olmaması, olmayacağı anlamına gelmez=) kendini senaryoya inandırmış izleyici profili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 doğada örnekleri var http://www.youtube.com/watch?v=lGSUU3E9ZoM http://www.youtube.com/watch?v=4PB4SjX8QkA http://www.youtube.com/watch?v=fkiL-v4X8w8&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 I knew it!=) 2. video güzelmiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Zombiler ölü abi, o bedende kimbilir ne kadar enfeksiyona sebep olan bakteri türüyordur. Yani bi zombi ısırığından enfeksiyon bulaşmama ihtimali yok gibi bişidir sanırım. Ölülerin uyanmasını sağlayan şey virüs. Bu virüs belli ki canlı dokularda aktif bulunmuyor. Bulunsa bulaştığında herkesi zombiye çevirirdi. Bana göre aktif virüs zombi aracılığıyla bulaştığında konağı kendi yaşamına uygun hale getirmek için öldürüyor. Ateş zaten immun sistem mevzusu. Ateşi çıkmasa ayıp olurdu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 çiftçinin kızı supernaturel 3. sezonda da oynamış tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 vampire diaries'de de oynadı 2. sezonda Rose isimli çok hoş bir vampirdi kendisi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 @ Ardeth abi şahane videolar, direk dizinin virüsü ilerdeki açıklama şeklini bulmuş olabilirsin. Öyle böyle değil çok iyi videolar asfdas. Yalnız bugüne kadar insanlar bunu nasıl geliştirip biyolojik silah olarak kullanmamışlar şaşırdım. Ooooor have they ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 PS3 te çıkıcak The Last of Us diye bi oyun. O videoalrdaki virüs'un insanlara yayıldığında ne olduğunu anlatıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 CERN'de Zombie filmi yapmışlar, PHD öğrencileri-for fun.Traiolr'ı... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=luNueXoAw3I#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 cern'den ümidi kestiler herhalde, geyiğe falan vurmuş kendini gençlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 higgs de bulundu yapacak bişi kalmadı. napak.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Bu ne acayip bölümdü böyle yahu... Özel bölüm falan olmalıydı bu. Konu akışı falan / neyse izleyin konuşalım spoiler içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Tekrar izliyorum... Gene anlamadığım şeyler var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 la noli sezon 4 ümü izledim yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 spo 4. sezon 3. bölüm ne manyakk adammışş..zaten ilk andan beri belliydii yamuk olduğu da hani halkını korumak için bi işler çevirdiğini sanıyordum...ne psikopat adamm niye kafa koleksiyonu yapıyor kii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 son bölüm çayın kesin zombi kafalarıyla ilgisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 spo ben çayı tedavi için yöntem arıyorlr diye verdklerini düşünüyorym.çok iyimserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar