Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mama

Farinal

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar sizde hayvanlarınızın mamasını yiyor musunuz bu ne yiyor bu kadar iştahla diye merak edip? ben kedimin mamasını yedim 2-3 markanınkini pek bir fark bulamadım ama biraz kuruydu tadı. kuru mama nede olsa. form diet çubuklarına falan benziyordu. balığımın mamasıda biraz küçük olduğundan tam tad alamadım açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

tarz yapmak istiyosan kediyi mikrodalgaya at ama kapağı camlı değilse yapma sakın.

bi gün legal olan bi ülkeye geçip maxi boyda bi mikrodalgaya bikaç tane atmak lazım içeri. belki birbirlerine falan saldırırlar camı tırmıklayıp hayata tutunma çabası sergiliycekler arkada its getting hot in here çalıcak insanlar i wanna take my clothes ooff yeah MAN dansını yapıcaklar

içeri bikaç aluminyum folyo sar dalgalar yansıyıp elektrik de çıkartıcak efekt olmassa gereksiz bi aksiyon olur

biraz masraflı olsun diyosan beyaz iran kedilerini tercih etmelisin dostum ya da tüysüz mısır kedileri. sıcak resistance özellikleri var. lightning varmı bilmiyorum, başka bi deneyde bi tanesini küvete su doldurup white rabbit çalan bi teybi sallıyarak deniyebilirsin şarkının zirve yaptığı yerde

başta kedilerin önüne uzun ve kısa çubuk kırakerler atıcaksın, kısaları yiyenleri hurley aksanıyla hey dude diyerek kaşları üzgün bi kaldırışla yavaş ve seksi bi edayla kırıtarak içeri sallarsın.
dubstep trance techno ya da electronic [prodigy fln] baya bi akabilir tercihen, kırmızı filtre ışıklar ve dansçılar extra.

1:bu baya post apocalyptic bi ayin oldu sanırım yanlış başlığa attım mesajı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...