roket adam Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Elimde Su Kirliliği ve Kontrolü fotokopisi var ve ben bu derse daha 1 sefer falan girdim. Konuyu okurken, Yüzeysel Sularda Biyolojik Mekanizmalar bölümü altında Birincil Sucul Besin Döngüsü diye bir olay var, tanımı şu: "Algler ve holozoik protozoaları yiyen mikrofaylar ve herbivorlar, karnivorlar için besin oluşturur. Bu döngüye birincil sucul besin döngüsü adı verili" Bu cümlede geçen mikrofay ne manaya geliyor?
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 vallahi ilk kez duydum ben ole bi terim enteresan
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mikrofaj ( MICROPHAGE ) 1- Mikropları yutabilen göze. Çok çekirdekli akyuvar. 2- Küçük parçacıkları ya da küçük organizmaları (plankton) yiyen hayvan.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 tamam ya, sunum çıktısı şeklinde fotokopiler, typoya denk geldik herhalde, mikrofajdır kesin o. hiç aklımıza da gelmedi ya. 2 saattir düşünüyoruz hoca burada ne demek istemiş, mikrofay nedir diye. teşekkür ederim sağolun.
Öne çıkan mesajlar