roket adam Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Elimde Su Kirliliği ve Kontrolü fotokopisi var ve ben bu derse daha 1 sefer falan girdim. Konuyu okurken, Yüzeysel Sularda Biyolojik Mekanizmalar bölümü altında Birincil Sucul Besin Döngüsü diye bir olay var, tanımı şu: "Algler ve holozoik protozoaları yiyen mikrofaylar ve herbivorlar, karnivorlar için besin oluşturur. Bu döngüye birincil sucul besin döngüsü adı verili" Bu cümlede geçen mikrofay ne manaya geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 vallahi ilk kez duydum ben ole bi terim enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mikrofaj ( MICROPHAGE ) 1- Mikropları yutabilen göze. Çok çekirdekli akyuvar. 2- Küçük parçacıkları ya da küçük organizmaları (plankton) yiyen hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 evet fay degil fajdir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 tamam ya, sunum çıktısı şeklinde fotokopiler, typoya denk geldik herhalde, mikrofajdır kesin o. hiç aklımıza da gelmedi ya. 2 saattir düşünüyoruz hoca burada ne demek istemiş, mikrofay nedir diye. teşekkür ederim sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar