dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 QueenofSpades said: Lisans ın 7 yıllık zorunlulugu kalkmıstı hani? o daha meclise gidecek bildiğim kadarı ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 aslan. said: Bunu bende merak ediyorum açıkcası? yav said: peki 1 sene boyunca okulu dondurmadan okula hiç gitmeyip sınavların hiç birine girmezsek noluyor ki? o dönemki erslerden kalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 okul dondurulunca herhangi bir para odemiyosun sanıyorum? okulu dondurmazsan ama gitmezsen de bosuna para vermis olusyosun o donemki derslerden kaldıgın icin tekrar yapyıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://www.mahoney.se/wp-content/uploads/2009/07/mrfreeze.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yav said: peki 1 sene boyunca okulu dondurmadan okula hiç gitmeyip sınavların hiç birine girmezsek noluyor ki?okulun yönetmeliğine göre işleyiş değişir heralde. ama hepsinden FF alır kalırsın, ortalama sürünür. okul sakız gibi uzar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 barbu said: okul dondurulunca herhangi bir para odemiyosun sanıyorum? okulu dondurmazsan ama gitmezsen de bosuna para vermis olusyosun o donemki derslerden kaldıgın icin tekrar yapyıosun yok ödeniyor hatta önce harcını yatırıyorsun sonra okulu donduruyorsun en azından devlet üniversitesinde böyle özellerde durum nedir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Benim bildiğim okul dondurulurkende bir miktar özellikle hangi ay dondurduğun ile ilgili para ödeniyor, peki okul donduruncada uzarken neden para verip uzatmak daha mantıklı geliyor yani dondurunca 7 + 1 mi oluyor ki barbu said: okul dondurulunca herhangi bir para odemiyosun sanıyorum? okulu dondurmazsan ama gitmezsen de bosuna para vermis olusyosun o donemki derslerden kaldıgın icin tekrar yapyıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 o 7+1 oalyını öğrenci işlerine sormalısın hani marlmara boğaz üiçi 7+1 yapıyor da diğer okullarda uygulama nedir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 e peki o zaman okulu dondursan bile para oduyorsan dondurmanın mantığı ne? gitme kal derslerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 7+1 işte moar sivil yaşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ayrıca dondurup gidince 10 kusur dersten FF almıyorsun. bırakıp 1 sene sonra gelirsen 2.50 olan ortalaman belki 1.40 lara düşecek falan filan. çökeceksin moral motivasyon olarak FF'leri görünce otomasyonda. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Euhae ama genede istediği kadar sürünsün veya aynı kalsın, donduranda gitmeyip kalanda tekrar alacak o dersleri yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yanie vet öyle sadece bitirme zamanından yemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar