regal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Merhaba arkadaşlar, benim bir mobile uygulamam var. Bu projemde kullanıcının yeri ve kullanıcıya yakın yerler gps ile bulunup listeleniyo. Kullanıcı da listeden herhangi bir yeri işaretleyip butona bastığında ben bu iki noktayıda( hem kullanıcının bulunduğu yeri hemde seçmiş olduğu yeri) google map üzerinde göstermek istiyorum pda üzerinde. Bunu yapmam mümkünmü? Mümkünse nasıl? Yardımlarınızı bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 mümkün. google maps API .NET diye ararsan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 .NET compact framework hatta. mobile çalıştığını düşünerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 microsoft'un mappoint servisi var, google'ınkine alternatif. İncelemeidm yakından ama kullanımı daha kolay olabilir bunun.i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Ya araştırdım ama hep web application olrak geçiyo bazı yerlerde okuduğuum yazılara göre olmaz demişler.Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Microsoftun da bing map diye bir şey var ama onla ilgili döküman ve örnekte çok az. Bilmiyorum ne yapıcağımı takıldım kaldım. işimi yarayabilecek linker varsa çok memnun olurum ben bir yandan araştırmaya devam ediyorum zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar