MÖD Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Selam arkadaşlar, İzmir'de gamecard satan bi dnr şubesi var mı?Ya da başka bi yer? Dükkan dükkan gezmeden bi sizlere sorayım dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ya izmirde var mı bilmem de kredi kartından ötürü sorun yaşıyosan, 43 liraya satıyoruz gamecard. netten veriyoruz kodu tabi. herangi bi ptt'ye gitmen yeterli. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ha bi de pazar alanı'na aççaktın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 dinan çok testisli insandır güvenebilirsin (scam parasını paylasırız dynun :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Bu gamecardlar 60 günlük mü oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 izmir'de Gündoğdu meydanının köşesinde ki akbakın yanında oyun satan bir dukkan var. tabelasında kocaman Sony Playstation 3 yazıyor, orda gamecard bulunabiliyor yoksa istiyosun getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Dinan'a kefilim ben. Bisey olursa ben vericem parasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar