Dirtyloop Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://caz.iksv.org/tr/program/372 Yakın zamanda çok güzel konserler geliyor.Keşke bilet fiyatları da makul seviyelerde olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Muthis konserler oluyo son 2 yildir saka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Sibel Köse, yer almamış sanırım. Çok candan bir kadındır. Tavsiyelerime ihtiyaç olmasa da: Resmi Web Sitesinden Kayıtlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Albümü merak ettim ama babylon adamı hype'a getirmeye çok kasmış gibi geldi vidyoda. Adam kendini ne övdü müziğin bittiği nokta falan sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Adam 50 senedir şöhret derdine düşmemiş. Az bile bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 OHA AMK albüm hayatımda dinlediğim en iyilerden ahahaha çok güzel lan çok sevdim Sana bunu diceemi hiç tahmin etmezdim ama eyvallah anhora sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 drall hesabında fazladan bi 500 gorursen sasirma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Benim de severek dinlediğim bir kaç oluşum: Yavuz Akyazıcı Project Bergüzat Korel Can Gox Jehan Barbur Elif Çağlar bir iki isim daha var aklıma geldikçe yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siradanbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 paylaşım için çok teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar