Gutshot Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 amerika'dan türkiye'ye kargo ne kadar tutar? gönderilecek şey 62 dolarlık bir ayakkabı. kargo parası ayakkabıdan çok tutuyormuş sanırım. geçen biri ptt kargo ile amerikaya 12 milyona atkı gönderdim demişti. internette bulamadım ama var mı acaba böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 o ayakkabi icin 70-100 dolar bisi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ptt kargo kullan mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 buradan oraya gönderirsinde , abd'den buraya yok galiba o tip bir posta. Yani eğer bi firmadan alıyorsan ayakkabıyı yok.(çin'den,ingiltereden varda abd'den niye yok bilmiyorum) Tek seceneğin dhl,ups tarzi siteler oda 40 dolar civarı tutar. Ama amerikadan arkadaşın yolluycaksa sana o olur posta ile ve fazla tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 http://ircalc.usps.gov/ burdan hesaplayabilirin, amerikadan ptt kullaniliyomu lam? usptt falanmi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 firma amerika dışına yollamıyordu, ben de orada yaşayan arkadaşıma yollattım. şimdi arkadaşım bana yollayacak. 80-100 dolar tutmasın ya, memedali bey biraz yardımcı olsanız... var mı ptt kargo acaba ordan buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 usps ile standart flat shippin ile yollasın 30-40 dolar tutar bır ayakkkabı kutusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 30-40 dolar verilirmi ayakkabi kutusuna? Hasta misiniz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ayakkabi kutusu derken kargo boyutu ayakkabı kutusu buyuklugunde olacagı ıcın ole dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Arkadasim oyle dolambacli konusup ayar etme adami. Ayakkabi kutusu lazimsa soyle efendi gibi gondereyim sana. Kutuya para istemiyorum ama kargo amerika'ada oldugumdan dolayi 30-40 doalr tutar. Onu ode yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 kutunun icinde ayakkabı var mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi adam bakalim kutusuna mi gidecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hertürlü kutu ve balonlu zarf ihtiyacınıza uygun çözümler üretilir: http://www.kolici.com/list/list.asp?ktgr_id=31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar