Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staff İsimlerini REnkli Yapmak

wolcano

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar ben staff larin isimlerini renki yapmak istiyorum nasil yapabilirim zorm.dll yüklü server dama gmlerin adminlerim isimlerini renkli yapamadim aradim bulamadim yardim edermisiniz pls.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

Bak zorm yukluyse veya revision serilerinden biri

gm e bir event ver nebula scp lerini kullanmiyosan

[events e_gm]
on=@click
message @100
return 1

seklinde.Nebula scp lerini kullaniyosan bunu gmfix eventina koy hal olur.

@100 ile rengini ayarlarsin
.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

[events dasda]
src.sie :)

medcezir vermiş eğer renkli olmazsa (sanırım şu meşhur dll vardır sendede) sayua yapman lzm :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız bunu revisionda yapmalsıın çalışması için normal 0.55i'de olmaz.

mesela şu tagı eklicen.

ON=@Click
Message @100

o 100'ü 455 yap , 01 yap farkmaz dene dene git işte hehe.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b]
Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

kaan benim demek istediğim

eğer şu meşhur dll yoksa

sayua ile renklendirebilir mesajı onu dedim sadece ben :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Sosyal ağlarda paylaş

alah akıl fikir versin size beyler :) siz devam tartısmaya kucuk bir kodu herkes birseymis gibi yazmıs sorun kodu biliyorum diye artistlik yapmak degil oyle oldugunuda zannetmiyorumda gereksiz yere cevap vermissiniz neyse gerekli herhalde bu kadar cevap anlayan anlamıstır anlmayanda bir daha okusun derim :)
[signature][hline]Always Rammstein

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 01 Ağustos 2004 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
medievil, 01 Ağustos 2004 03:06 tarihinde demiş ki:
ama spherein rc3r4 olması gerekio canım nbl scp ile olmaz o is
on=@click
message @121 [xxx Staff Member]
return 1

hereks rc3r4 mu kullanıyor demeye çalı$ıyorsun saçma.
nebula scriptlerinde fix.scp içerisinde gmlere eklenen bir event var oradan rahatlıkla yapabilirsin hatta şöyle yazıyor

staff, gibi bir $eydi orayı deği$tirebilir veya renkli olması içinde ba$ına @xx gibi bir $€ey getirebilirsin tabi .dll kullanıyorsan. kullanmıyorsan spell_say xxx staff (yine nbl scriptleri için geçerli)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...