wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Selam arkadaşlar ben staff larin isimlerini renki yapmak istiyorum nasil yapabilirim zorm.dll yüklü server dama gmlerin adminlerim isimlerini renkli yapamadim aradim bulamadim yardim edermisiniz pls.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bak zorm yukluyse veya revision serilerinden biri gm e bir event ver nebula scp lerini kullanmiyosan [events e_gm] on=@click message @100 return 1 seklinde.Nebula scp lerini kullaniyosan bunu gmfix eventina koy hal olur. @100 ile rengini ayarlarsin .[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 [events dasda] src.sie :) medcezir vermiş eğer renkli olmazsa (sanırım şu meşhur dll vardır sendede) sayua yapman lzm :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 zormun dll lerini kullanıosun öncelikle sonrada ON=@click message@23 alshdla gibi bişi yazıon[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 message @renknumb :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 [events e_pl_owner] on=@click if ( > 1) if (=1) if (=7) message @0482,,1 Owner return 1 else return 0 endif Ben bunu Staff Robelere ekledim tabii herkesin zevki farklı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 [events gmfix] On=@Click if () message @955 endif [signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 01 Ağustos 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 en iyi acıklamayı medcezir arkadasımız yapmıs hala scp niye yollanıyor ben onu anlamadım?[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devusion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Herkez farklı farklı ;)[signature][hline]Tharelth of Vencagenjz Anjciun Et`h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yanlız bunu revisionda yapmalsıın çalışması için normal 0.55i'de olmaz. mesela şu tagı eklicen. ON=@Click Message @100 o 100'ü 455 yap , 01 yap farkmaz dene dene git işte hehe.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 kaan benim demek istediğim eğer şu meşhur dll yoksa sayua ile renklendirebilir mesajı onu dedim sadece ben :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Biri yine çıktı ve gereksiz yere post attı ilk dicektim bu konuya ama yine olmadı. FRP: Evet abi onu yazmayı unuttuk.Saol hatırlattın için.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 alah akıl fikir versin size beyler :) siz devam tartısmaya kucuk bir kodu herkes birseymis gibi yazmıs sorun kodu biliyorum diye artistlik yapmak degil oyle oldugunuda zannetmiyorumda gereksiz yere cevap vermissiniz neyse gerekli herhalde bu kadar cevap anlayan anlamıstır anlmayanda bir daha okusun derim :) [signature][hline]Always Rammstein [Bu mesaj kaan0489 tarafından 01 Ağustos 2004 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ama spherein rc3r4 olması gerekio canım nbl scp ile olmaz o is on=@click message @121 [xxx Staff Member] return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Endelith Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Eğer zorm.dll kullanıyorsanız invul olduğunuzda isim rengi sarı gözükür.[signature][hline]Lothlarien Staff Member, Counselor Endelith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: medievil, 01 Ağustos 2004 03:06 tarihinde demiş ki: ama spherein rc3r4 olması gerekio canım nbl scp ile olmaz o is on=@click message @121 [xxx Staff Member] return 1 hereks rc3r4 mu kullanıyor demeye çalı$ıyorsun saçma. nebula scriptlerinde fix.scp içerisinde gmlere eklenen bir event var oradan rahatlıkla yapabilirsin hatta şöyle yazıyor staff, gibi bir $eydi orayı deği$tirebilir veya renkli olması içinde ba$ına @xx gibi bir $€ey getirebilirsin tabi .dll kullanıyorsan. kullanmıyorsan spell_say xxx staff (yine nbl scriptleri için geçerli)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 [function color_isim] sayua 0455,6,0,enu on=@click color_isim kendin ayarla 0455 i rengini yani bole bi dene olcakmi denemedim ama olur heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Endelith Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 staff, Bu şekilde yazılmıyor öyle olursa meselaQuann Staff , Quann olarak gözükür... Doğrusu şu : Nebula staff, Shardlarda ise Nebula staff , Quann gibi gözüküyor[signature][hline]Lothlarien Staff Member, Counselor Endelith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben hatırladığımı yasdım nebula scriptlerine bakmayalı 6 ay oluyor ;) doğrudur dediğin Nebula Staff, evet haklısın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Endelith Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ok.[signature][hline]Lothlarien Staff Member, Counselor Endelith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar