Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece gece başıma gelene bak


_MysteriouS_

Öne çıkan mesajlar

Bir gün eve geldim gece saat bir felan civarları annemlerde halamlara gitmişlerdi biliyordum. Evde ışık felan yanmıo her yer karanlık kapıyı açtım evde su sesi. Sadece su sesi olsa gene iyi bir de ahhh uhhhh ahhhh uhhhhh diye bir ses ve de aynı zamanda şaaak şaaak şaaak diye sesler gelio belliki su sesinin geldiği yerden gelio. Su sesinin geldiği yerde banyo. Biliyorum evde kimse yok ama bu sesler nereden nasıl gelio çözemedim. Banyo ya doğru bir yürüdüm kapıyı ışığı açtım ve gördüğüm manzara ile şok oldum.

Evet o manzarayı sizin görmenizi istemezdim geceninm 1 inde böle bir manzara ile karşılaşmak hiç hoş bi şey değildi. Zaten yorgun argın gelmişsniz eve bide böle bişey görünce kendimi tutamadım ve bağırmaya başlaadım küfür etmeye başladım tam o sırada sesler kesildi bende durdum sesizlik oldu.

Çünkü artık çamaşır makınası durmuş tu su sesi keşilmiş ah uh die gelen ses ler durmuş ve şaak şaak diye çıkan ses tamamen kaybolmuştu. O seslerin nerden geldiğine gelince çamaşır makinasının camı kırılmış içindeki su yere akıodu. şaak şaak sesi ise makinanın kazanının önğündeki lastik kopmuş makine her döndüğünde ıslak zemine çarptığında kıardığı sesti. ah uh sesi ise kırılmanın şiddeti ile cam parçası makinanın içine girmiş kazanın dönmesiyle bir yere sürtmeye başlatamıştı ve bunun sesi idi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...