Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 neyse başka bir buluşmada görüşürüz ama bi sonrakinde araba da olsun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 intikam alacam alacam diye diye fitil ettim praw'ı.. Hedefim 6-0'dı ama olmadı. Önümüzdeki maça bakacaz artık.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Laistragon un bakışları öldürdü beni :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bi insan bu kadar the rocka benzer ya[signature][hline]Gitar Azmanı ------------Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 aahauha the rock[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 prawler sıfatın hiç değişmemiş lan ben nurullahim ehaeuaehuahea[signature][hline]Dilimize sahip çıkalım yabancı ülkeler bize sahip çıkmadan !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: theKingpin, 31 Temmuz 2004 11:47 tarihinde demiş ki: Laistragon un bakışları öldürdü beni :D Çok haşin bakarım :O)[signature][hline]MSN : [email protected] www.avenia-uo.com ExiLe UO Shard Radio DJ Avenia UO Shard Seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Ya valla dikkat ettimde cidden saç fln tam The Rock. :O) Abi çok pis saç vardı aslında 1-2 ay evvel.Eski foto'lardaki saçlarımı çok beenirim. Ama işte bi süreden sora sıkılıo insan.Bnde keseim dedim.[signature][hline]MSN : [email protected] www.avenia-uo.com ExiLe UO Shard Radio DJ Avenia UO Shard Seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 güzel olmuş sol koluna dövme yaptır bi de :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Valla bi ara kaş'a piercing yaptıracaktımda son anda aile konseyi istemedi. Dövme olayı askerden sora.Bazı şeyleri biliomda ondan :O)[signature][hline]MSN : [email protected] www.avenia-uo.com ExiLe UO Shard Radio DJ Avenia UO Shard Seer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 piercing takınca veya dövme yapınca noluyor askerde sopa mı atıyorlar?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Laistragon, 31 Temmuz 2004 13:34 tarihinde demiş ki: Ya valla dikkat ettimde cidden saç fln tam The Rock. :O) Abi çok pis saç vardı aslında 1-2 ay evvel.Eski foto'lardaki saçlarımı çok beenirim. Ama işte bi süreden sora sıkılıo insan.Bnde keseim dedim. sen sıfır a vurda saçları o zaman gör the rock ı birde onun bakışını yap :) ahaha süper olur bu arada wwe izleyen varmı ya? the rock benim adamımdır :D if ya smell what the rock is cookin'[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 tüm koluna omzundan başlayarak yap..sora dizlik tak siyah bot giy bi tane don giy üstünde rock yazsın çık kadıköyde dolaş öle[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: theKingpin, 31 Temmuz 2004 18:40 tarihinde demiş ki: said: Laistragon, 31 Temmuz 2004 13:34 tarihinde demiş ki: wwe izleyen varmı ya?if ya smell what the rock is cookin' ayıpsın wwe yemek yemek kadar önemlidir benim için :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 tapıyorum abi bu adama zauhau tabi ben bunları wwf ken izliyordum simdi wwe oldular en son ne oldu abi goldberg dövmüştü rock u çok sinir olmuştum deli oluyorum o herife böğüren ayı.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ooo prawler gerçektende duman makinasıymış :D[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 wwf te iken wwf champ belt ini almıştı kariyenini en büyük anıydı deliydi o zamanlar ya dx e karşı savaşıyordu euheuah :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ehue çok hayvani bi herif o ya. ama goldbergü severim baya. en sevdiklerim goldberg,undertaker,the rock. triple H in entrysi çok güzel TIME TO PLAY THE GAAAAAAAAAAME sırf entrysi ve bikaç şeyi için triple'ı da severim ama son zamanlarda rockı beğeniom[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 shap icq varmıydı :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 icq yalan sen bana özelden msnini yolla[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sanki süs olsun diye verrdinm ben size o cep noyu ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Gelcem dedim gelemedim Prawler bna bir özel mesaj atarsın hacı ben daha hiç gelmedim bi ara o koca hayvani cüssemle aranıza gelcem olurmu prawler tanışırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 olabilir valla da bi dahaki buluşma nası olur olur mu bilemem?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Shapsal yörüngeyi şaşırmış :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yörüngeden çıkmış yani[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 tapıyorum abi bu adama zauhau tabi ben bunları wwf ken izliyordum simdi wwe oldular en son ne oldu abi goldberg dövmüştü rock u çok sinir olmuştum deli oluyorum o herife böğüren ayı.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ooo prawler gerçektende duman makinasıymış :D[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 wwf te iken wwf champ belt ini almıştı kariyenini en büyük anıydı deliydi o zamanlar ya dx e karşı savaşıyordu euheuah :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ehue çok hayvani bi herif o ya. ama goldbergü severim baya. en sevdiklerim goldberg,undertaker,the rock. triple H in entrysi çok güzel TIME TO PLAY THE GAAAAAAAAAAME sırf entrysi ve bikaç şeyi için triple'ı da severim ama son zamanlarda rockı beğeniom[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 shap icq varmıydı :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 icq yalan sen bana özelden msnini yolla[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sanki süs olsun diye verrdinm ben size o cep noyu ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Gelcem dedim gelemedim Prawler bna bir özel mesaj atarsın hacı ben daha hiç gelmedim bi ara o koca hayvani cüssemle aranıza gelcem olurmu prawler tanışırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 olabilir valla da bi dahaki buluşma nası olur olur mu bilemem?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Shapsal yörüngeyi şaşırmış :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yörüngeden çıkmış yani[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar