mani Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 HBO nun yeni drama dizisi. The Wire ve Generation Kill in yaratıcısı David Simon'un bizlere son hediyesi. Katrina sonrası New Orleans ta hayatını tekrardan düzene sokmaya çalışan, dağılan hayatlarını, yok olan evlerini tekrardan onarmaya çalışan müzisyenleri, yerel halkı, kısacası şehrin kültürünü ayakta tutan insanları anlatan bir dizi. Müzik çok önemli tabi. New Orleans diyince akla ilk gelen şey zaten jazz. David Simon olunca zaten kalitesinden şüphe etmeye gerek yok. e haliyle HBO markası adı altında. İlk sezonu 10 bölüm olacak ve pilot bölümü 80dk. 11 Nisan a sayılı günler kaldı sabırsızlıkla beklediğim nadir dizilerden. http://www.youtube.com/watch?v=2jnSzAI3gCQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hbo'dan babam çıksa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 beklentilerimi fazlasıyla karşıladı ilk bölüm. müzikleri bile yeter. kadro zaten baya sağlam. kaçırmayın derim bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 nasıl güzel mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 çok kaliteli bi drama. oyunculuk çok çok iyi. özellikle Khandi Alexander tavan yapıyor bazı yerlerde. üzerine jazz ve blues dinlemekten hoşlanıyorsan kesinlikle izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ben bu diziyi nasıl duymadım daha önce, abanıyorum hemen abanamıyorum, niye duymadığımı anladım çünkü altyazısı bile yok 2.sezonun :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 e2 veriyor alt yazılı olarak. birşekilde e2 eski yayınlarını izleme şansınız varsa ordan izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ing altyazıyla izliyorum ben zaten her şeyi, bakayım ben de indireyim tüm bölümleri ardarda izlerim 1 günde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar