Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Action Figure

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
synorin said:

pazar günü açık mı bunlar ?
bi de biraz adres tarifi yardımcı olabilir
anadoluyu pek bilmiyorum da :)

palladium ataşehirde. 256'ya binersen önünde inebilirsin. ya da metrobüsle uzunçayır'da inip ordan taksiye binebilirsin. pazar günü açık mıdır emin değilim ama %90 açıktır. büyük alışveriş merkezi sonuçta.

kadıköydekinin yerini tam bilmiyorum ve orası açık olur mu hiç fikrim yok.
Mesaj tarihi:
Bu 700 lira, 1000 lira olan figurlerden alan varsa zerre kadar akli yok soyleyim.

Maksimum 50 lira. Hadi arkadas ya da hayranlik ugruna 150 olsun. 300 ne lan ? 1000 ne lan ? saka mi ?
Mesaj tarihi:
O kadar pahalı fiyata bende almadım.yada pahalı olan figürlerin ucuzlarını bi şanstır ki buldum ama o 300-400 yada 1000 e aldığın figürleri tekrar aldığın fiyata satabiliyosun.müşterisi var yani
Mesaj tarihi:
o değil de esas bana şöyle en klişesinden v for vendetta maskesi lazım tüm türkiyede yok
adam hastası graphic novelın.Yok mudur şöyle amerikada fln olup yakın zamanda dönecek olan? Ya da nerden bulurum bilen?
Mesaj tarihi:
gerekli şeyler nedense bana biraz boş geliyor. boş derken için boş yani :D ha çizgi roman olarak eyvallah, action figure olarak dedim.

dreamers da daha çok şey bulabilirsin. vitrinde olanlar tabi ki çok pahallı :D içerde 30-40 arası çok kral şeyler var.

ha bu arada gerekli şeylerde de kampanya oluyor, 40 ytl lik şeyi 15 e falan alabiliodun en son, bi arayıp sorabilirsin.

heh birde yeni bir yer açılmış kadıköyde, güven kırtasiyenin arka çışının hemen karşısındaki yokuştan çıkarken solda. orada da güzel şeyler varmış diyorlar.
  • Yeni Oluştur...