synorin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bu işlerle çok ilgili arkadaşın doğum günü yaklaşıyor. İstanbul'da nerde satılıyo bunlar nerde bulurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 palladiumda var bir yer, baya güzel figürler var. bir de kadıköy'de dreamer's mı ne öyle bir yer vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 pazar günü açık mı bunlar ? bi de biraz adres tarifi yardımcı olabilir anadoluyu pek bilmiyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Kadıköy'de çok sağlam bi yer var.istersen link atabilirim özelden.istiyosan msj at bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Neden özelden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 synorin said: pazar günü açık mı bunlar ? bi de biraz adres tarifi yardımcı olabilir anadoluyu pek bilmiyorum da :) palladium ataşehirde. 256'ya binersen önünde inebilirsin. ya da metrobüsle uzunçayır'da inip ordan taksiye binebilirsin. pazar günü açık mıdır emin değilim ama %90 açıktır. büyük alışveriş merkezi sonuçta. kadıköydekinin yerini tam bilmiyorum ve orası açık olur mu hiç fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Avrupa yakasında Gerekli Şeyler var. Pazar günü açık mı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 taksimde halep pasajında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Baggio said: Neden özelden? Burdan internet adresi vermiyim diye özel dedim.yasakmı değilmi bilmiyorum adres filam vermek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 95 sokak no 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 değil ver abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://www.dreamersfigure.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bende tam bu siteyi wermiştim işte özelden :D baya figür koleksiyonu yapıyorumda burası baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://www.gerekliseyler.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 www.jedbang.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kadıköyde kadife sokağa yakın bi yerde dreamers. arada bakarım vitrinine. ama para virmim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 dreamers güzel figürler ve pahalı figürlerde getiriyo.gerçi her fiyata göre var ama genede çoğunluk pahalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bu 700 lira, 1000 lira olan figurlerden alan varsa zerre kadar akli yok soyleyim. Maksimum 50 lira. Hadi arkadas ya da hayranlik ugruna 150 olsun. 300 ne lan ? 1000 ne lan ? saka mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 O kadar pahalı fiyata bende almadım.yada pahalı olan figürlerin ucuzlarını bi şanstır ki buldum ama o 300-400 yada 1000 e aldığın figürleri tekrar aldığın fiyata satabiliyosun.müşterisi var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 o 1000lik olanlar limited falan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 o değil de esas bana şöyle en klişesinden v for vendetta maskesi lazım tüm türkiyede yok adam hastası graphic novelın.Yok mudur şöyle amerikada fln olup yakın zamanda dönecek olan? Ya da nerden bulurum bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 www.ebay.com dan anca bulabilirsin türkiyede bulamadıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 gerekli şeyler nedense bana biraz boş geliyor. boş derken için boş yani :D ha çizgi roman olarak eyvallah, action figure olarak dedim. dreamers da daha çok şey bulabilirsin. vitrinde olanlar tabi ki çok pahallı :D içerde 30-40 arası çok kral şeyler var. ha bu arada gerekli şeylerde de kampanya oluyor, 40 ytl lik şeyi 15 e falan alabiliodun en son, bi arayıp sorabilirsin. heh birde yeni bir yer açılmış kadıköyde, güven kırtasiyenin arka çışının hemen karşısındaki yokuştan çıkarken solda. orada da güzel şeyler varmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar