roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 selamlar. hazırladığımız download makinasında (aşağıda bi yerde konusu var) download için utorrent 2 küsür sürümünü kullanıyorum. 8 megabit bağlantım var. ilk başlarda gayet normal, sabit hızlarda sürekli 700-600 civarı bir hız elde edebilirken, şu anda hızım 10 ile 700 arası sürekli gidip geliyor. Bunun sebebini bilen var mı? Port yönlendirilmiş vaziyette bu arada, uPnP kapalı. utorrent kullananların yardımlarını rica edicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 modemden gibi sanki. Speed guide da port acık gozukuyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Port açık evet. Bana utorrentten miş gibi geliyor ya. Bandwidth management tan olabilri demişler, onu disable ettim yine düzelmedi. bi 3 oluyor, bi 780. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 12yle indiriyorum sabit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hacı sen gif falan indiriyosun herhalde 12kb yettiğine göre ahasldas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar