barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 pelinciğimin üstüne gidiyolar stüdyoyu basıcam. gerçi ağızlarının payını verdi pelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 pelinciğin mi ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 e.a: "... bilemiyorum sizin ermenilerle bir din kardeşliğiniz var mı ama sonuç olarak araplar bizim din kardeşimizdir.." murat bardakçı: "yüz binlerce askerimizi şehit edenler benim hiçbir şekilde kardeşim değildir!" of şunun videosu lazım büyük ayarlar arşivine katılmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 daha saçma bir tarih programı olamaz ama helal olsun. tutturdular, bu kadar reyting alan " tarih" programı yok başka sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 murat bardakçı ülkemizde artık ender bulunan vatansever aydınlarımızdan biri...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 o erhan tam iki yüzlü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 erhana o konuda ben de çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 pelinime laf edenlere laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 siz burda kasın kendinizi, yırtının pelinim de pelinim diye kadın uyusun programda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 pelin demeyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 zibidi dediğin adam yaşın kadar tarih okumuş lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 zibidi is zibidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar