HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 arkadaşın retri palasıyla oynuyorum birkaçgündür wowpopulardaki glyphleri ve talentı kullanıyorum. fakat şöyle bir problemim var, manam bitiyor divine plea açıyorum elimden geldiği kadar. bunun çözümü nedir? seal of command açık, mavi renkli judgementı kullanıyorum light dğeilde öbürü işte muhtemelen wisdomdır fasdas bi de genel olarak cycle mycle varsa onları da yazabilirseniz über olur
Miraul Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 manan bitince plea acican baska yolu yok .) tek targette judge>crusader strike>exorcism>divine storm>cons aoe dede divine storm 2 e geciyor. cons 3 e gerisi ayni
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 oom olmam n ormal mi peki
Karea Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 con fazla kullanma mana sorunu çekiyorsan onun dışında plea kullancaksın yada gear falan yetersizdirdir
Wispy Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ret oynamayın gereksiz Protret is the new black. Ama çok küfür yersiniz söylemesi
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 pve icin bi addon olmasi lazim isigi yaniyor spellin basiyorsun =D pvpdede bul bi tane rogue faceroll akar.
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ohhh herkes üşüşmüş gene. OOM olmanın tek sebebi yanlış cycle. Özellikle 5mende isen dungeon için felan judgement cooldownu bittiğinde diğer skilleri atmış olacak şekilde ayarla. Eğer yapamassanda skill atmayı bırak ve judgementi tekrar atıp cycle a devam et. Bu şekilde mana problemi çekmessin. Ha bu arada plea mana dipken kullanma. Onunda cooldownunu ayaralyıp %50 ve altında kullanman yararına olur.
Dingaer Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Benim merak ettiğim bişi var. Ben de şimdi retri pala kasıyorum ama sıkılıyorum arada kasarken beni gaza getirebilecek bir playlist önerebilecek olan var mı :)
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 evet gear kötü epey, kötü derken naxxramas gearı işte max item level 219. geçen 232 lik chest aldım işte fos tan. 5man yapıyorum sadece zaten raid ve pvp ye girmedim henüz. 3999 GS var, 3k dps yapıyorum max. fazla tuş da yok neyi yanlış yapıyorum fasd
Madcat Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Dingaer said: Benim merak ettiğim bişi var. Ben de şimdi retri pala kasıyorum ama sıkılıyorum arada kasarken beni gaza getirebilecek bir playlist önerebilecek olan var mı :) ben bi de prot kasıyorum dungeonlarda bana daha çok lazım bu :D
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Allah herhangi bir specte paladin oynayanların yardımcısı olsun.
Dingaer Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 valla sonuna kadar katılıyorum deadwoll ama bi kasmadığım hibrit class bu kalmıştı ondan kasıyım dedim artık :)
hgokberk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 retri için bi glyph vardı judge başına %8 mana return -seal of command açıkken- onu kullansa olmaz mı yahu ?
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Olmaz çünkü seal of command procla dmg vuran bi spell. Eskiden harikaydı ama şuan artık tamamen kullanılabilirliği yitti gitti gibi bişey. Mana problemi sadece cycle ile alakalı. Onunda çözümünü yukarıda yazdım.
Torondor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 seal of command artık sürekli procluyo bu arada eskiden belli bi şansla procluyodu seal of blood kalktıktan sonra seal of command ı sürekli proclar hale getirdiler hatta 2 moba birden vuruyor o yüzden trash temizlemede en iyi seal bence.. boss figtlarda seal of corruption kadar işlevsel değil tabi.. ancak burst yapmasınlar diye stundaki kişilere yada moblara judgament critlemiyor o sadece seal of rightesounessda oluyo artık.. o yüzden trash te seal of command boss fightlarda seal of corruption pvp de de seal of righteousness kullanıor retriler.. glyphler oynayacağın yere göre değişiyor ancak pve için seal of command glyphi almak pek mantıklı değil.. boss fightlar için yanına mana pot alsan yeter sıfırı görünce basarsın fullüyo nerdeyse zaten pot pek sorun çekmezsin mana bitince de onun yerine daha damage e yönelik glyphler alabilirsin.
sildarine Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Cons said: 30 da binek alınıyor. 20 de
Öne çıkan mesajlar