Rock Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Sigorta kartı yada sigorta sicil kartı(ikisi aynı mı emin olamadım) nedir ve nerden alınır? Alması çok uzun sürer mi? İnternetten biraz araştırdım ama doğru düzgün bir bilgi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 SGK'dan falan alman gerekir sanırım, da, ne kadar sürer bi bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Oraya da baktım. Sicil sorgulama var(kendi bilgilerimi bulabliyorum) ama kartla ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 İhtiyaç olabilir diye bilgi veriyorum. Artık sigorta kartı kullanılmıyormuş, SGK'nın sitesinden bu bilgileri TC Kimlik No ile görüntülemek yeterli oluyor. İnsan kaynakları firmalarının niye ısrarla bunu istedikleriyse(telefonda görüşünce gerek yok dendi) bir sır. Benden 3-4 ay önce işe giren bir arkadaştan da istenmiş, bulamadığını söyleyince de gerek yok denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ellerinde yazılı prosedür vardır fi tarihinden kalma. güncelleştirme gereği görülmüyordur. olur öyle. kalkalı baya oldu o. tc kimlik no yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar