kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 cavanagh said: way anasını ya adam bizim maça lig maçı, ankara maçına şampiyonlar ligi maçı dedi olmadı gökalp! yok hacı misal verdim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yumurta kıracak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben de gelim hadi madem adam sıkıntısı var xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 oha koş gel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 hafta içi yapalım ama lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 tamam gömkalp plan şu bir hafta öncesinden bilet alıyoruz sana gidiş tabii budurumda bana gidiş dönüş (60 tl ye gelsde hani önceden alış vs) maç çıkışıda ben yine uçakla istanbula dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 10 olduk gibi ya şaka maka. pazar istanbulda maç varmış o zaman bi gün belirleyin de ayarlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 niye lan hani kalıyodun bende. sabah gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abi cidden hafta içine bi gün belirleyin çok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 sğper sabah 07:30 da istanbuldan ankaraya 15:15 de de ankaradan istanbula gelen uçak var.. 14 er liradan 28 lira ama aynı gün 5-6 maçına yetişemem :( şöyle desek.. iki hafta soran yapsanız kesin gelirim bu arada ama havaalanından nasıl gelinir nasıl gidilir bilmiyorum :P böyle bir durumda ankaraya günü birlik maç yapmaya gelebilirm bak.. 14 tl lan.. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 nerde lan o bilet link ver alayım ben 14 tlye uçakmı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 14tl ye maketini alırsın uçagın bileti 14 lira lan köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 anhadolu jet fln daha dandik havayolu yok mu ya nucuza bilet kapatabileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 THY nin sitede baktım promosyon diyor 14 tl de anadolu jet hani dandiğin de dandiği.. koltuk fln yok ayakta direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 onun tepesine 30 tane vergi biniyor ama, yine 60-70 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/baltalilah.jpg Afferin EMİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 pazarteside olur sikinti yok demi 5 nisan ?(6-7-8-.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bu işin peşini bırakmam MAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bende geliyorum ve akşam vakti olursa iyi olur 5-6 cok erken not: +1 daha getirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 getir hacı getirme diyen yok ama pazar değil hafta içi onu söyleyim yok abi öğrenciyiz biz hafta içi maç olmaz diyen varsa küfrederim sanki okula gidiyosunuz adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kermit said: getir hacı getirme diyen yok ama pazar değil hafta içi onu söyleyim yok abi öğrenciyiz biz hafta içi maç olmaz diyen varsa küfrederim sanki okula gidiyosunuz adam gibi öğrenci değilizde çalışan adamız işe mecbur gidiyoruz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 abi tmm haftaiçi bi akşam oynayabiliriz. pazartesi 5 mart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Evet hafta içi akşam olsun çalışan adamlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 herkes varım falan yazıyoda bu şekilde zor cıkar kadro gelenlerin hepsi bi kişiye öm yazsın onda toplansın fede olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 fede kermit wastix sadeceokuyangenç vidar pipo_14 narziss 4ever 4ever+1 babacum benim ev arkadaşım benim bi arkadaşım daha 2 kişi daha lazım bu durumda. yanınızda adam getirin birer tane 14 olalım pazartesi akşam 8 9 gibi bahçelide cumhuriyet anadoluyu alıcam duruma göre pazarteside mutabık kaldıysak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar