balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Şu videolar gözüme çarptı, bunlar şurada dursun bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bu programın sonuna doğru yağmur atıştırıyodu galiba yada bu değildi başkasıydı yannış hatırlamıyomsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 fatih sultam mehmetin istanbulu işgalinde öyle ahım şahım bir rolü yok o kadro savaşa imparatorsuz çıksa yine kazanırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 O kadroyu kuran kişi zaten Fatihti. Babasında da aynı imkanlar vardı, ancak 2 yıl içinde orduyu 2 kat arttırıp, yeni bir donanma inşa ettiren, ta macar ve türk ustalara yeni kuşatma topları döktürten, havan topunu bir nevi icat eden kişi Fatihtir. Evet, potansiyel vardır, ancak o potansiyeli harekete dönüştüren ve kullananda Fatihtir. Al sana 2. Selim, kadro var, hazine dolu, Fatihe göre 4-5 kat geniş bir ordu hazine ve devlet var, ama adamın yaptığı bir halt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Kayser-i Rum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 DoruK said: fatih sultam mehmetin istanbulu işgalinde öyle ahım şahım bir rolü yok o kadro savaşa imparatorsuz çıksa yine kazanırdı abi bunu her yerde söyleme, gülerler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ali sami alkış beni libero olarak sahaya sürse ben de oynarım iddaası gibi bir şey çünkü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bone acti sandim, istanbulu aslinda fatih fethetmemis, tavlada kazanmis, ne diyosunuz diye soruyo diye dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ulan bi fatih terim parodisi yapalım dedik kimse anlamadı iyi mi. sazanlar sizi çok kompleks düşünmüşüm ama anlamamanız normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 balon said: DoruK said: fatih sultam mehmetin istanbulu işgalinde öyle ahım şahım bir rolü yok o kadro savaşa imparatorsuz çıksa yine kazanırdı abi bunu her yerde söyleme, gülerler yani. bence döverler gülmezler. @fistan AHAHAHAHAHAUHAUEHUI!^'=()UY!()=Û=!)'ÛYH=ĞDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Fatih Istanbul'u fethetmemistir sadece kurulan yeni bir duzenin usagi olmustur tabi bu dedigim gulunup gecilecektir ama birgun bunu soguk dus etkisi ile birisinin yuzunuze belgeleri ile sunmasini dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 CIA ve FBI Vatikanla ortak anlaşıp, Fatihe rüşvet vermiştir. Bu sayedeİstanbulu hemencecik alan Fatih, ABD kuklası olarak Türkiyeyi yönetmeye devam etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 şey diyolardı bide video yu izlemedim ama gemiler karadan yürümemiş tershane varmış kalenin o taraflarda orda gizli gizli yapmışlar ulubatlı hasan yokmuş az votka varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Karasakal said: CIA ve FBI Vatikanla ortak anlaşıp, Fatihe rüşvet vermiştir. Bu sayedeİstanbulu hemencecik alan Fatih, ABD kuklası olarak Türkiyeyi yönetmeye devam etmiştir. Fatih'i bir tarafsiz arastir hatta soyunu ve bakalim ne sonuca varacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 budami CIA oyunuymus? :( I am disappoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 denwa said: Karasakal said: CIA ve FBI Vatikanla ortak anlaşıp, Fatihe rüşvet vermiştir. Bu sayedeİstanbulu hemencecik alan Fatih, ABD kuklası olarak Türkiyeyi yönetmeye devam etmiştir. Fatih'i bir tarafsiz arastir hatta soyunu ve bakalim ne sonuca varacaksin. ben baktım yahudiymiş mason çıktı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 pardon y.hudi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Werewolf said: denwa said: Karasakal said: CIA ve FBI Vatikanla ortak anlaşıp, Fatihe rüşvet vermiştir. Bu sayedeİstanbulu hemencecik alan Fatih, ABD kuklası olarak Türkiyeyi yönetmeye devam etmiştir. Fatih'i bir tarafsiz arastir hatta soyunu ve bakalim ne sonuca varacaksin. ben baktım yahudiymiş mason çıktı herif ben de baktım oldfag çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar