Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linkin Park konseri


The_Guardian

Öne çıkan mesajlar

Dun aksam hayatimin en guzel konserlerinden birine gittim, Yani eger 100 ustunde verirsek notu emin olun bi 89 veya 90 alir,.Durun anlatiyim size

Simdi 5 cesit bilet satiliyodu. Aralarindaki en buyuk degisiklik birtanesi 125 Ringit. digeri 100 ringit.Yer Stadium Merdeka diye bir stadyum, Bu Stadyum daki yerlerde sole. Sahnenin sag tarafindaki turubunler Parali yerler. Soltarafindakiler serbest yerler(yani para oduyosun ama bir oturma numaran yok. Kim once gidere o kapar) Sahnenin onundeki ilk 50 metre de paraya para demiyen tipler bulunuyo veya baska ulkelerden gelenler.Ondan sonra koca koca 2 tane demir ayiriyo sahayi. ve ikinci bir bolumu basliyo sahanin. Orasida18 yasina gelenler girebiliyo fln.

Tabi konser biletini almaya ole sakalsiz biyiksiz ve yanimizda bir arkadasla ve onun kardesiyle gidince ne oluyo kardesim bize sahada yer vermiyor allahsizlar. Biletleri aldikltan sonra once bir 15 dakka dumur olmustuk arkadasla cunku ole mal seyler yaziyoki.
1.No photography,audio or video recording is allowed during events unless stated by the Promoter.
2.Audience Ethics and Orchestral Concert:Attire - Long Sleeved plain shirt ,smart casual attire such as Round neck t shirt(oha ya) short revealing dresses faded or tornjeans and slippers and like are NOT PERMITED (oha karesi)

Bu nedemek abi ya. Nasil giyinmemiz gerektigini soyluyolar sictigimin koseri icin.

Neyse dun geldi catti sonunda.

kapilar 6.30 da acilacak dendi. Bizde ne olur ne olmaz diye bir 5 te gidelim dedik, e demez olaydik hatta daha evvel cikaydik keske .Bir sira vardi. galatasaray Fenerbahce macindan buyuk.
Ben dumur arkadas dumur,
6.30 a kadar herkez sikis pikis kaldi, ve bir sicakki buralar anasini satayim, Oluyorum sandim, Isin kotusu bu kiz arkadasta paso elindeki kamareyla oynuyo, Dedim sen beni bir iki kez cek gonderiyim paticige, Oda yok bilemem ne iceri girdikten sonra fln diye naza cekiyo ,Tabi kapilar acildi bizde sonunda 7 gib girebildik, De bu kizin paso elinde oldugu icin makinayi aldilar ondan. Dedik" niye ya," bunlar yok kural yok bilmem ne fln diye cizitmaya basladilar. alamadik makinayi.
Tabi biz makinayla ugrasirken bizim yerler paso kapildi,. Ben tabi kil oldum, Sonra bizim arkadas geldi birde onla denedik makinayi almayi, Bu seferde alan herif burda degil dediler adam icerde omlet yiyodu.

Neyse sonunda taa stadyumun en ucuna gitmek zorunda kaldik, Sonra birbaktim sahaya arkadas orda maymunluk yapiyo. Girmis allahsiz iceri. Hemen kostum tellerin oraya, nasil yaptin dedim, Oda surdan girecen sunu yapacan fln dedi, Bende aldim kizi ciktim yola. Tam kapiya varacaz baska arkadaslarimda geldi, Bunlarin topu pigme gibi gorundugu icin hicmi hic 18 yasinda havasi yok bunlarda. ben dedim siz bir etrafta dolasin, Blar gittigindede vinnnnnn sahanin icerisine.

Nyese muthis gidiyodu yakalanmadik Sahne fln da muthisti. Soleki. Hani yazinin basinda dedim ya 2 ye ayrilmisti saha diye. Iste o w. kisim da Baska bir yapi daha vardi sahne disinda (lakin biraz daha kucuk ve ince) Ordada baska televizyonlarin kameralari fln vardi. en ustede spotlightlar.

Sonunda saat geldi catti 8.30 a. Da sahda bir oturacak yer olmadigi icin ben omur iligi travmasi geciriyorum, Birden stadyumun isiklari kesildi ve verilen muzik(radyo muzigi hani daha konser baslamadi biline modeli) kesildi. Aha dedim mal malaylar elektrik sigortasini attirdi, Sonra birden geri dondu, ODa ne Too Phat denen igrenc bir hip hop grubu onumzde duruyor. biz ona o bize sessiz sessiz bakiyor. (sonradan anlasiliyoki bula acilis grubu lakin gelin gorunki hic bilette ole yazmiyo) Bende birden panik oldum Cunku Paticikten bir arkadas demisti Playback yapmasinlar benzerini cikarip diye,. bende dedim aha herifler kazikladi bizi, linking park fln yok,
Neyse bu Malezyali Grup kimseyi de gaza getiremedi, Ve ustune ustluk 5 tane ya 5 tane sarki solediler, Adamlar bagriyo "put your hand in the aaaaaair" diye. Herkez basliyo Nahlari gostermeye. Ben de dusuyorum valla gulmekten yere.
Sonunda bunlar giderken malayca. Cok ayip ettiniz bize dediler.
Neyse bunlar gidiyorken biz tabi aninda Linking PArk olaya atliyacak diye basladik okuzce bagirmaya. Sonra noldu?? saat 9 dan 9:30 a kadar sahnenin etrafinda gezen, elleri arkasinda bagli ve paso yere tukuren tipler cikti sahneye .Sanki babasinin arazisine bakar gibi 10 adim atip sole bir Kadir inanir bakisiyla seyircilere bakiyodu.
Neyse bunlar herseyi hazirladilar. Sonra baterist geldi once Biz koptuk HOAAAAA diye,Sonra su Dj olan geldi(hay skm isimleri unuttum ya) Sonra gittiler yeniden geldiler, ve saat 9:30 da sonunda yarabbim sonunda Linking Park cikti sahneye

Ilk sarkisi I just want your company di(lakin bu play backti bu sirada sahenede degillerdi,)
Sonra ciktilar babalar gibi solediler bunlari

Lying For you
On stpe closer(Re animation Remix)
Paper Cut (ilk costugumuz sarki)
Place for my head
Some where i belong(costuk)
Numb(costuk)
Inthe end(ben oldum baskalari costu)
Crawling(en son sarki)
Dont
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben konserne gitmisim Muptelasi olmusum sen hala oturup bana g le degil fln yaziyosun
e kardesim elim kaymis .
Diyecemde bu sefer tum hepsindemi kaydi elim.
de sunu soyluyeyim aliskanlik oldu. Her in gorunce kelime sonunda g koymak farz old, Sitedemen koyuyosun.Yoksa severim Linkin Parki.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
(olurya bir aksilik olmadi burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 16 October 2003 08:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guardian, 16 October 2003 04:19 tarihinde demiş ki:

MALAYSIA " P " OLEEEEE ...MALAYSIA " P " OLEEEEE ...
MALAYSIA " P " OLEEEEE (anlami arkadaslar sudurki yani Malezya bole koyar diiil de Bole kelimesinin anlami yapar. demek, tabi kelimenin kendisi BOLE ve POLE degil ama olsun

[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
(olurya bir aksilik olmadi burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim


Burda demek istediğinden bişey anlamadım.
Bide o Linkin Park'a neden ısrarla Linking Park demen i de anlıyamadım. Elim kaydı falan saçma geldi.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
------------

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 16 October 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...