dastingo Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Selam arkadaşlar, içinde hep kullandığım verilerimin olduğu harddiskimin adaptörü bozuldu, adaptör şu şekildedir: alet de budur: kablonun devamı da laptop adaptörü gibi aynen. nette biraz bakındım millette de aynı problem olmuş, ve onlar da bulamamış falan. İzmir'de yaşıyorum. Nerden bulabilirim bu tip bir adaptör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Genelde bu external HDD'ler normal HDD + external HDD kutusu şeklinde oldukları için, içinden o HDD'yi çıkarıp kendi bilgisayarına takmak mümkün. Eğer "çok değişik bi şey yapalım standardın dışına çıkalım" deyip farklı bi mekanizme geliştirmemişlerse senin disk de öyledir. Kasanda yer varsa, böyle acayip bi adaptörü aramak yerine diski çıkarıp bilgisayara takmayı deneyebilirsin. Garantisi gidebilir ama veriler daha önemli bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Bulamazsın diyosun yani :S Garantisinin peşinden koşsam da bulabilir miyim bilmiyorum ki.. Amaaaan nerden çıktı bu yaaa şimdi off.. Dediğin gibi içini falan açıcam heralde bulamazsam, saol tavsiye için. Ama işallah adaptör bulurum bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 İlginçmiş adaptörün girişi. Laptoplarınkine benzeyen girişe sahip bir disk vardı bende, onun adaptörü bozulunca benzer bir şeyin kablosunu kesip değiştirmiştim cihaz hala sorunsuz çalışıyor. Ama en iyisi Kojiroh dediği gibi diski içinden al, başka bir kutu satın alıp yine harici olarak kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 1978 model seri baglanti soketi gibi lan, o ne oyle. bi de ne gerek var ki boyle bi kabloya. angut angut firmalar ya, almayin $oyle urunler arkada$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 peder almış :D ya neyse artık. olmadı uygun elektrik değerleri olan bir adaptör alıp ucunu kesip bu ucu takıcam olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar