mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 samsung r522 kullanıorm. laptopu pil uzerinden kullanınca 1 dakika falan sora ekran kararıyo. ama tam olarak değil. bole enerji koruma moduna geçio sanki. goruntu var ama parlaklık dusuo yani. ama en yuksek performans ayarında su anda. gun seceneklerinden ayarını bulamadım nası kapatırım bunu. bilen var mı acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 denetim masasinda guc secenekleri ya da guc yonetimi gibi bisi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ordaki herşeye baktım ama yok bunla ilgili bi ayar. ekran kapatılmasıyla ilgili ayarlar var onlarıda "hiç kapatılmasına" getirdim ama bi yararı yok. parlaklık azalıo bi sure sora ama ekran kapanmıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Güç Seçeneklerinde Planlar var onların içeriğinde Ekran parlaklığını ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 klavyede ekran karanlığını ayarlama tuşları varsa F butonlarında, iki tuşa aynı anda basarak yapılanlardan, o karıştırıyordur. Ekranın ışık sensörüne bişey koymuyorsun di mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Guc secenekleri > Plan ayarlarini degistir > Gelismis plan ayarlarinda var. Hatta ayni laptop var bende de pilde 2dk sonra ekrani karart ayarliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 throine said: Guc secenekleri > Plan ayarlarini degistir > Gelismis plan ayarlarinda var. Hatta ayni laptop var bende de pilde 2dk sonra ekrani karart ayarliymis. abi bulamadım ya. dediğin yere girdim ama "x dakika sora ekranı karart" tarzı bişi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 r510 var bende samsung aynı sorun bende de vardı kendi kendine geçti monitöre bağlıydı normalde ondan çıkarınca böyle oldu sora geçti olay anlamadım bende tam kararmıo di mi çok dikkatli bakınca görebiliosun arkadaki şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar