mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bugun göz doktoruna gittim rutin muayne ve lens hedesi için sol 4.75 miyop sag 3.75 miyop ve 1.50 astigmat çıktı gözlüğü degitirmene gerek yok camları iyi yarım numara küçük ama iyidir dedi ama sol gözde görmenin az oldugunu ve sinirlerin toplandıgı yerde bi göçüklük oldugunu söyledi miyopa baglı olabilir ama emin degilim test yaptırmamız gerek filan dedi benim de çok vaktim olmadıgı için sonraya erteledim elimdeki kagıtta sunlar yazıyo görme alanı pakimetre oct3 rnfl oct3 opt. disk ölür müyüm? daha önce yaptıran var mıdır? olayı nedir filan teşekkür ederim (testleri en kısa sürede yaptırıcam o ayrı da bilgi alıyım dedim) ek: Sağlık konusunu trollliyenin 10 katı başına gelsin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 geçmiş olsun. pek bir bilgim yok bu konuda ama goz konusu cok moral bozuyor ya. ya da sadece benim. gozlerim cok dusuk numara 0.5 filan ama ona ragmen NEDEN YAA demistim ilk ogrendigimde uzulup :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 eheh artık üzülücek safhayı geçtim kendimi bildim bileli gözlük takıyorum zaten lense döniyim dedim astigmatlı lenslerin gelmesi en az 6 hafta sürer dedi kadın ben de yarım numara büyük miyoplu astigmatsız sipariş ettirdim günlük zaten biraz denerim begenmezsem gözlük akar spor yaparken filan zor oldugu için alıyorum zaten lensleri sadece yoksa gözlükle gayet mutluyum aslında zaten alerjik gözlerim hem lense hem de taktıktan sonra gözüme gözyaşı damlası damlatmam gerekiyomus eziyet resmen çizilince de geçmiyo astigmat zaten ömür boyu lens yada gözlüğe mahkum lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 çıkar bişiler onu da duzelticek. yeni teknik filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 spor dediğin ne lan basket oynarken suratına top mu çarpıyo lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ilkokulda gözlük takmaya başlamış birisi olarak gözlüğün sporu öldürdüğünü söyleyebilirim.. bi de çocukken gözlük kırılmasın diye kolluyorsun falan.. çocuk ve bişiyi kollama/dikkat etme bile aynı cümlede kullanılmaması lazım.. kötü değil berbat bi olay.. gözlüklü olmasam atom mühendisi bile olabilirdim.. oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 İlkokul 4. sınıftan beri gözlük takan ve 5. sınıfta 13, evet tam 13 adet gözlük kırıp aile bütçesini alt üst etmiş biri olarak söyleyebilirim ki, gözlük sporu öldürmez. Tabi neticesine katlanırsanız sdfgh Kaleciyim lan ben, düşünün durumu. 4'e yakın miyop var. Astigmat da var. Gözlüksüz 9 tane top görüyorum, hangi birini tutayım. O yüzden gözlükle oynuyorum. Lise son sınıfta bi kaza yaşadım gözlükle ilgili, başka da bişey yok spor kazası olarak. O da, geri pası almam ben elimle dandik maç dahi yapsak, prensibim değil. Neyse geri pası uzaklaştırayım derken abanınca, top rakibin topuğundan çat diye gözüme sekti. Çerçevesiz vidalı gözlüklerden vardı. Gözlük 2 ye ayrıldı ve sağdaki parçasının vidası kaşıma girdi. Şimdi titanyumdan yapılmış çerçevesiz ama vidasız gözlük kullanıyorum. Kırılmama garantisi var. Hatta kırdım 3-4 ay kadar önce, verdim yaptılar ücretsiz. Öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bende de titanyum var kırılmayan esniyen filan da cidden zor + gözlük taka taka imanım gevredi artık resmen burnumun üst kısmı çöktü içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 said: Kaleciyim lan ben, düşünün durumu. 4'e yakın miyop var. Astigmat da var. Gözlüksüz 9 tane top görüyorum, hangi birini tutayım. O yüzden gözlükle oynuyorum. ahhuhuahuahua bu olay fecidir gerçekten.. o burun göçmesi vs. priceless.. göz ve gözlük problemleri korkutucu oluyor gerçekten.. inşalla önemli bişi çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar