NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Makina müh. son sınıf öğrencisim hocam sayesinde bu dalla tanıştım.Türkiyede yada yurt dışında bu dal üzerine yüksek lisans almak yada eğitim görmek istiyorum.Uludağ üniversitesinde bazı hocalarla konuştum ancak yüksek lisans programları olmadığını en fazla bu konu üzerine tez yapabileceğimi söylediler(ki bitirme projem bu konuda).Ne kadar araştırsam da direkt bu konu üzerine odaklanmış biryer bulamadım.Fikri olan var mı? Not:Biyomedikal değil biyomekanik karıştırmıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 biyomühendislik hangisi şimdi biyomedikalmi yoksa biyomekanikmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 biyomühendislik ikisi de değil, farklı bir alan oluyor kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 biyomekanik yüksek lisans programı olduğunu sanmıyorum türkiye'de. ancak -alakalı- bir bölümde yüksek lisans tez konun olur biyomekanik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 aynen fizbanın dediği gibi. öyle bir bölüm tek başına hiç duymadım Türkiyede ama misal boğaziçinde biyomedikalde falan o konuda çalışan hocalar var. dolayısıyla hoca bakacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 öte yandan ALES başvurusu yaparken doldurduğun formda "Cebir Bölümü" diye bir bölüm için de kod vardı. Türkiye garip yer bir okuyun alesin kitapçığında var olan bölümleri çok eğlenceli bir gün boyunca güldürmüştü bizi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Dediğiniz gibi direkt konu üzerine yüksek lisans bölümü bulamadım sanırım.Ege üniversitesinin sağlık fakültesinde vardı yanlış hatırlamıyorsam, o da benim işime yaramıyor. =) Öte yandan yurtdışında olup olmadığını biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 yurtdışında vardır. vardır derken mekanik veya biyomedikal bölümleri altında içinde 4-5 hocanın olduğu biyomekanik enstitüleri veya grupları vardır. googledan biomechanics institute ya da biomechanics group diye aratırsan çıkar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar