techa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Angel in ilk sezonunu indirdim ama altyazı bulamıyorum. Bilen veya elinde olan varsa yardımcı olursa sevinirim. (Türkçe veya İngilizce farketmez) Not: Angel forumu bölümler üzerine diye ayrı topic açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bölüm bölüm mü indirdin? olduğu gibi mi? yani dosya isimleri ve boyutlar nedir? bide hangi program ile :) çok oldu biliyorum heh[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 350 yada 393 mb , 1 bölüm.. Bütün angel altyazıları var bende DC kullanıyosan yollarım..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
techa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 mail atabilir misin. genelde 393.3 mb bölüm başı. azureus ile indirdim. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
techa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Arkadaşlar hala bulamadım altyazıları elinde olan varsa mail atabilir mi bana. Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
techa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hala hala altyazı problemi çekiyorum olan birisi lütfen yardım. mailim [email protected] hdd doldu altyazı bulamadığım için dvdye çekemiyorum 2. sezonu indireceğim yer yok . said: kendini acındırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Altyazı var bende ama eksik. Üstünden geçmek gerekio. DVDrip'e benzio altyazılar ama eksik bende anlamadım. Yani dvd rip yapıosun bölümleri ama altyazılar sırıtıo. Zaten Gun'ın laflarının hepsini altyazıya sığdırmak için font'u bayağı küçültmek gerekir :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 evet evet çok güzel arkadaşlar :) çekin dvd falan gaza gelin..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
techa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 çektik de hala bi altyazı bulamadık. olan arkadaşlar da atmıyo veya biyere yüklemiyo veya nerden buluruz söylemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar