Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Günaydın, Şimdi işe gelince sipariş ettiğim 7nci yıl anı paketi gelmiş buldum masam da. Yaklaşık 7 adet buddy code vermişler, ilgilenen olursa verebilirim öncelikle bunu belirteyim. Bu paket ile gelen bir rare seçme şansı hakkında bir bilgim yok. Bunlar nelerdir? Bilgisi olan varsa abana açıklayabilir mi?[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 http://www.uo.com/7gifts.html burada tüm giftler var kumadam ve nasıl elde ediceğinide söylüyor. 7 taneden birini seçebiliyorsun, help menüsüne girererk codu yazıyorsun. ayrıca 1 extra karakter açmak için gerekli slot uda account management bölümünde uyguluyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Teşekkürler Anason, Her nekadar eve kadar sabretmem gerekecek olsa da iş yerinden de görmek isteridm ama sağolsun almanyadaki firewall'umuz gönderdiğin siteye bağlanırken şu uyarı ile kesiyor "Das Laden der von Ihnen angeforderten Seite ist nicht möglich. Der Inhalt dieser Seite steht möglicherweise im Widerspruch zu Bosch-Werten und ist im Bosch Corporate Network nicht erwünscht. Bitte wenden Sie sich an Ihren Data Security Partner (DSP), wenn Sie Zugriff auf diese Seite benötigen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Hmm, site çok tehlikeliymiş. Öyle demiyor mu? :-P[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 hmm o zaman kumadam uo.com a girip leggings of ember diye arat.bir sonuç çıkıyor ordan linkle ulaşabilirsin belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandokan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Merhaba Acaba hangi siteden getirtiniz.bana bildirebilirmisiniz? EA shop ve Wall Mart Turkiyeye gondermiyor. Tesekkurler UNCAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Sandokan, 30 Temmuz 2004 12:57 tarihinde demiş ki: Merhaba Acaba hangi siteden getirtiniz.bana bildirebilirmisiniz? EA shop ve Wall Mart Turkiyeye gondermiyor. Tesekkurler UNCAS Bizim amerika daki fabrika da çalışan bir arkadaştan rica ettim, aldı ve gönderdi. ----- Şimdi bizim şirketten bir arkadaşı da update ettik bu öğle tatilinde izin alıp eve gidip. Ve Red Paladins diye bir guild kurduk. Böylece Red Mages'in de bir savaşçı kolu oluştu. Yakında bu gidişle Red Community oluştururuz :) Gelelim benim gibi yıllardır liche oynayan birisine, paladin olmak için ne gibi skilleri almak lazım. Tavsiyeleriniz nedir?[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 chivalry olması gerekiyor ondan sonra bu skile bağlı focus da lazım çok lazım. geri kalanlar ise warrior template leri fakat madem paladinsin parry almanı tavsiye ederim. kumadam kanımca red paladins birazd eğişik bi tat olmuş d&d dünyasındaki black knight tarzı bişey olsa gerek guildin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Eğer pvm de yapacam dersen ki yapacaksındır büyük ihtimalle :) 80 Chivilary alman yeterli. Focus skillini olabildiğince yüksek tutman gerekir ki mana sorunu yaşarsın yoksa. Parry de hem abilitylerin mana costunu azaltmasından dolayı hemde paladin için iyi skill olmasından dolayı alman gereken bi skill diye düşünüyorum. Gerisi ise weapon skill tct heal ve anatomy olacaktır.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bilgiler için teşekkürler, Şimdi bu demektir ki skill dağılımı şu şekilde olacak. 1) Swordmanship 2) Tactics 3) Anatomy 4) Parrying 5) Chivalry 6) Focus 7) ?????? 7nci skill konusunda bir kaç öneri bekliyorum sizlerden, kişisel fikrim olarak olabilecekler *) Healing *) Resisting Spell *) Hiding: Çok yararlı olsa da bir paladin'e yakışmaz aslında yine oyunda diğer karakterlerimde çok sık kullandığım bir şey olduğundan ekledim *) Archery *) Fencing İkinci bir sorum ise, Hangi yaratıklar ile hangi seviyelerde savaşmalıyım. Çok uzun zaman oldu bu tarz bir savaşçı karakter yaratmayalı, sanırım en son 1999'da yaratmış sonrada silmiştim. İlgi ve desteğiniz için çok teşekkürler[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Şurda hangi yaratıklarla savaşabileceğin yazıyor: Skill Building(stratics) Şurdada template hakkında fikirler var: template Benim fikrimce, eğer power scroll kullanmayı düşünmüyorsan ve pvp yapmak istiyorsan resisting spells çok faydalı olur Fakat warrior skillin en az 115 olursa daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Healing olmalı bence son skillin.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 magelere karşı spell resist olmazsa olmaz bence şu sıralar poisoning çok popüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar