Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Aha size cchu'yu getirdim: http://check6gaming.com/media/users/profile/chu__166x179.jpg Jae Hyung, koreliymiş sdafa.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Kurbağ bacağı yapar yer :D
Coder Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi dotada böyle bi skor ancak noob bi takıma karşı yapılır.. don hakkında hiçbişey bilmiyorum ama aynı mantıksa karşı takımın büyük eşşekliği var bu işin rush'ı var gang ı var bilmemnesi var ne kadar iyi olursan ol bu skoru pro bi takım karşısında alamazsın (vermezler!)
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 4 kişi zaten karşı takım. yarısıda noob kalanların zaten. gerçi bunlar adamın en iyilerden biri olduğunu değpiştirmiyor ama olsun.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ıyyyy ne iğrenç lan fotograf yemek yiycektim iştahım kapandı
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Coder said: abi dotada böyle bi skor ancak noob bi takıma karşı yapılır.. don hakkında hiçbişey bilmiyorum ama aynı mantıksa karşı takımın büyük eşşekliği var bu işin rush'ı var gang ı var bilmemnesi var ne kadar iyi olursan ol bu skoru pro bi takım karşısında alamazsın (vermezler!) zaten demin bir oyununu izledim chu nun adamı farma aldı night hound ahahaha chu 4 kill 10 death ile bitirdi maçı. Prolara karşı rezil oynuyo yani. sdfsdsdf
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kermit said: orçunun 34-0 vardı ölmesin diye götümüzü yırtıyoduk onun ssine bakayım bi nerdeydi. hatta o oyunda sende vardın özcan Kesin blood vardı onda
Öne çıkan mesajlar