Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Almayı düşünüyorum 1 hafta içinde, kullananlar review plz. Bildiğiniz böyle çok tekrarlayan sorunu var mı. mesela e71 de çok restart atma oluomuş vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ben 2-3 hafta önce aldım, 3-4 gün kullanıp geri verdim. Mail for Exchange sync işleri çok aksıyordu, yazılımsal bir sorun olmasına rağmen 2-3 versiyondur düzeltmemişler, forumlarda gördüm. Ayrıca hatsız tercihte WLAN bağlantısı kuramıyordu, o belki benimkine özel bir problemdir bilemiyorum. Sonuç olarak memnun kalmadım ama, alma sebebim %80 anlık mail alıp göndermekti çünkü. Bu saatten sonra da E71 almak istemedim, bari param cebimde kalsın biraz ucuz olsun diye E63 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben e71 kullanıyorum. e72 yi mağazada inceledim 2 3 dakika boyunca. e71 deki menu gezme hızı, seriliği e72 de yoktu. ağır geldi biraz telefon. tabi incelediğim telefondanda kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 zaten bana da x tane e72 alınca 1.700 tl tuttuğu gerçeği biraz tuzlu geldi. sanırım 1 5800 1 e71 alıcam. gerçi görsel olarak fln 72 çok daha güzel duruo da işte :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 benim de almam lazim bi tane buna benzer bi$ey. ama e72 mi dogru tercih bilmiyorum. blackberry sevmiyorum acikcasi. mail for exchange kullanmayacagim ama gmail ile senkrona ihtiyacim var 10-20 dakkada bir. pili uzun gitsin 3g kullanmayacagim zaten. 12 saat konu$ma diyolar dogru mu? kronik sorunlari var mi bu aletin? plastik ergonomi sorunlari var mi, orasindan burasindan i$ik siziyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 e71 vardı e72ye gectim sırf meraktan ama pişmanım bilmiyom neden. geri donucem e71 kral telefon cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 neden pisman oldugunu mu bilmiyosun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 imba problemler varmi$ yine. nokia niye patladi boyle ya. 5800da da hayvani hatalar vardi. nedir abi bu olay. nerde 6600 lar 3310lar. problemlerden bazilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 5800 lerin hatalı üretimi piyasadan çekildi yeniden sürüldü ondan düşük fiyatı bu kadar zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 berry alip isa'nin cilesine son vermek istiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bis uzerinden gmail kullanmak icin para odeme fikrinin hicbir mantigi olmadigi ve e71 in sifirinin 700, e72nin sifirinin ise 750 lira olmasindan dolayi, bundan aldim. $ansa daha dun yeni guncelleme cikmi$, bazi buglari duzeltmi$ler. Ho$ $u ana kadar access point priority di$inda bir buga rastlamadim. 5800imi kiz arkada$ima verdim, pek gormek istemiyorum kendisini. asker cezasi gibi oldu ama oyle. hizli geldi baya. pili de ma$allah dedirtcek cinsten. ba$li ba$ina sebebim oldu. almiycam dedigim halde gidip yine nokia almam cok ilginc oldu. cunku lanet olsun, bunca buga ragmen yine de E serisi gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Esh said: bis uzerinden gmail kullanmak icin para odeme fikrinin hicbir mantigi olmadigi ve e71 in sifirinin 700, e72nin sifirinin ise 750 lira olmasindan dolayi, bundan aldim. $ansa daha dun yeni guncelleme cikmi$, bazi buglari duzeltmi$ler. Ho$ $u ana kadar access point priority di$inda bir buga rastlamadim. 5800imi kiz arkada$ima verdim, pek gormek istemiyorum kendisini. asker cezasi gibi oldu ama oyle. hizli geldi baya. pili de ma$allah dedirtcek cinsten. ba$li ba$ina sebebim oldu. almiycam dedigim halde gidip yine nokia almam cok ilginc oldu. cunku lanet olsun, bunca buga ragmen yine de E serisi gibisi yok. abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aynen oyle lol. klavyeli bi tane android yok ya. yani var da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Telefonun menüsünde dil seçeneğininin yanısıra tuşların dizilimini farklı dillerin klavyelerine göre değiştirmek opsiyonu var mı? Tahminim olmadığı yönünde çünkü farklı klavye düzenlerinde işaretlerin yerleri de değişebiliyor. Böyle kullanıcının kafasını karıştıracak şeylere de Nokia küfür yemek korkusundan girmemiştir diye düşündüm. edit: ancak aklıma geldi de user guide'a baktım. Writing language değiştirme seçeneği varmış. Yani Türkiye'den Türkçe bir klavye alsam hiç firmware ile falan oynama yapmadan gayet güzel Türkçe karakter kullanabilmeyi umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hardwarede turkce klavye secenegi yok ki? boyle noktalama ısaretlerine uzun basınca ç,ş,ı,ğ felan yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yeni model çıkarıp daha yavaşlatmayı nasıl başarmışlar onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 hangi modelin hangi modelden hangi alanda yavaşladığını anlamadım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Esh said: hardwarede turkce klavye secenegi yok ki? boyle noktalama ısaretlerine uzun basınca ç,ş,ı,ğ felan yapıyo. var abi.. ben ozellikle ingilizceye cevirdim benimki turkceydi.. baska diller dizilislerde yapabiliorsunuz btw. ben e72 imden cok memnundum, baska sebeplerden oturu satmam gerekiyor, satiyorum simdi.. :) param olunca yine e72 gibi bi ceptel alcam.. millet cektigim videolari pro cihaz saniyordu yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 15fps ile vidyo çekmesi aletin en kötü özelliği değil mi :p Cuma, cumartesiye kadar elime ulaşmasını bekliyorum ben de bi tane e72'nin. Sevip alışacağımı sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ehehe ama o frame atlama hedesini kendim efektle yapiorum saniodu adamlar.. ondan bayiliyorlardi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Türkiye'den e72 almış olan birisi son firmware versiyonunu kontrol edebilir mi? v71 yayınlanmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar