Numb Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Nedir? Nedendir? Niyedir?[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 anlamadım ki[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 hande yener in yeni şarkısı ve klibiidir:)[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" [Bu mesaj Numb tarafından 30 Temmuz 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 topici anlamını ve nedenini anlamadım ben[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 anlamı şudurki neden böyle bir insan neden böyle bir şarkı neden böyle bir klip olduğunu merak ediyorum hepsi bu:)[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ha ben de o ne diyorum... lol hiç alakam yok ki ailede dinleyen yok babamla annem mezzo izler dinler orda da pek çalmıyolar hande yener :P[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 hersey anlamsız ..... asıl olay su dogusun klıbı bastakı halı.. asıl "doktor bu ne?" denıbılecek bır klıp ve sarkdır...[signature][hline]I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give Come Pimp with EviL_of_Hell![url=http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=2790]Who am I?]|Who am I?
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bu derece mi calinti olur ya adamlar da hic utanma yok.hayır taam sen bir doguş sun karaktersiz bir insansın mademde çalıcaksın adam gibi insan gibi çal bari . bari çalmayı becer .allah belnı versin demek geliyor insanın içinden çalmasınıda becerememişlerki son görüntü deki patlama efektini yapamamışlar yada yapmamışlar onuda bire bir çalmışlar . kafanıza s...[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 zaten adam kısılıksız olduundan elestrı gelınce devam etmıyor hemn klıbı deıstrıor olmaz boyle bısey adam karaktersız...[signature][hline]I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give Come Pimp with EviL_of_Hell![url=http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=2790]Who am I?]|Who am I?
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 şarkının ismine bak çay demle..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Rezalet ya ben utanıyorum bu akdar taklit olur mu?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 oluyor işte. ne yazıkki birşeyler üretmek yerine taklit etmeye programlanıyoruz eğitim sistemimizden tut aklınıza gelebilecek herşeyde bu şekilde yetişiyoruz. e sonrda böyle bir nesilde icat yap aya git bekle sen. mümkün değil.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Demise Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Alısın gencler bence böle seylere..Foolish kazanova yada katlandık zamanında buda gelir gecer..Boşverin bozmayın sinirinizi..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Aşk zaman mı alıyor ? Eha, daha saçma tabirler duymadım değil. "Sarımsak, demokrasidir!"[signature][hline]Awake.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 daha bugün duydum "asparagaaaaas bunlarr canım" falan diye bi şarkı noluyor Türk milletinin sanat(!) anlayışına ya :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 türk milleti yalnış anlamaya hazır bir millettir..
Öne çıkan mesajlar