Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acele etme bu aşk dediğin biraz zaman alıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hande yener in yeni şarkısı ve klibiidir:)[signature][hline]
"kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"

[Bu mesaj Numb tarafından 30 Temmuz 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
anlamı şudurki neden böyle bir insan neden böyle bir şarkı neden böyle bir klip olduğunu merak ediyorum hepsi bu:)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ha ben de o ne diyorum...
lol hiç alakam yok ki ailede dinleyen yok
babamla annem mezzo izler dinler orda da pek çalmıyolar hande yener :P[signature][hline]"Mph Rmph !!"

Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki:
Finalın soruları abidik gubidik
Mesaj tarihi:
bu derece mi calinti olur ya adamlar da hic utanma yok.hayır taam sen bir doguş sun karaktersiz bir insansın mademde çalıcaksın adam gibi insan gibi çal bari . bari çalmayı becer .allah belnı versin demek geliyor insanın içinden çalmasınıda becerememişlerki son görüntü deki patlama efektini yapamamışlar yada yapmamışlar onuda bire bir çalmışlar . kafanıza s...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
oluyor işte. ne yazıkki birşeyler üretmek yerine taklit etmeye programlanıyoruz eğitim sistemimizden tut aklınıza gelebilecek herşeyde bu şekilde yetişiyoruz. e sonrda böyle bir nesilde icat yap aya git bekle sen. mümkün değil.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Alısın gencler bence böle seylere..Foolish kazanova yada katlandık zamanında buda gelir gecer..Boşverin bozmayın sinirinizi..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Mesaj tarihi:
daha bugün duydum "asparagaaaaas bunlarr canım" falan diye bi şarkı noluyor Türk milletinin sanat(!) anlayışına ya :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...