ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 TP-link marka wireless modelde 2mbit bağlantı kullanıyorum, birkaç haftadır utorrent'ten downloada başladım ve son 3-5 güne kadar sorunsuz bir şekilde download yaptım. son 3-5 gündür ise ne zaman utorrent'i açsam bütün internet bağlantım iptal oluyor, hiçbir şeye bağlanamıyor hiçbir şey açamıyorum. utorrente ayırdığım bağlantı çok fazladır belki diyerek 750'den 450'ye indirdim program içerisinden; ancak hiçbir şey değişmedi. utorrenti kapatmama vesaireye rağmen bilgisayarı baştan başlatmadan internete tekrar bağlanamadım. bu probleme aşina olan var mı acaba; ne yapmak gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 upload ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bendede var aynı problem. up / down 1 kb bile olsa internet sitelerine bağlanmıyor ; ama rapidden dosyayı normal hızda çekebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ayni sorun bende de olurdu zamaninda ve ayni sendeki gibi baslamisti, arada da hala oluyor tabi cozumunu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bende de oluyordu. modemi değiştirince düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bazı modemler yüksek sayıda bağlantıyı kaldıramıyorlar. Utorrent ayarlarından maksimum bağlantı sayılarını azaltmayı deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 o dediğinden olduğu zaman bağlantıyı kopartıyor, tekrar bağlandığında düzeliyor yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 modemden olan sorun dht ile alakali, bilgisayara degil modeme reset atinca duzelmesi lazim genelde isletim sistemi (daha cok winxp) ile ilgili sorun half open connection'larla alakali oluyor. onu bir google'larsan yardimci olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ayrica bkz. http://half-open.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ben baktım da 16m+ cıktı yuh dedim, 100 e indirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ayni problem bendede var simdi. 7 home edition kullaniyorum, vaio aldim gittim baglantimda iyi 100/10 ama halen utorrent acinca öluyo alet. o degil, baglanti 150 falan bu utorrentin icinden actigimiz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar