unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ya biliyosunuzdur su cnbc-e de yayinlanan lavuk genclik dizisi var dorsons creek. ya nasi diziler oluyo bunlar ya ? herifler universitede okuyo ama surekli sosyal iliski icindeler, sirtlarinda canta kampuste dolasiyo kizlar erkekler iliskisel durumlarda oraya buraya gidip geliyo. hicbirini gece saat 4 te ertesi gunku finale hazirlanirken yamulmus olarak gormuyoruz ? nedir bunun sirri ? ehe ?[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 hayır görüyorsun ben izlemem ki izlememe rağmen en azından 2-3 kere gördüm tiplerin ders çalıştığını[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 adamlar sırf ders calıssa dizide izlemesinki zaten etrafında herkes öyle dizisini izlemeye ne gerek var :P ayrıca joey pıtır pıtır ders calısıyo valla davsın durmadan film çekimleri vsvs bi çalışmayan audrey var oda erkekler üzerine staj+master falan yapıyo kısaac hepsi calısıyo:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Kesin çalışıyorlardır ama bizdeki gibi final gecesi değil her gün. Amerikanın sistemi bu eğitimde, ben daha çalışmayan ve de gezmeyen öğrenci görmedim. Tabi eğitim sistemide değişik. Bizdeki gibi...: Öğrenci: Hocam sınav nerelerden? Hoca: Bütün kitaptan canım. Undergrad'da bütün kitabı yuttuğumu bilirim, pisikobat adam gitti resimlerin altındaki 8 punto şeylerden sordu. Öyle şeyler yok burda yani. O yüzden hem gezersin hem çalışırsın, en kötü 3.5 ile mezun olursun. Arlooax The Angry Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Bir ara bakmıştım ya heriflerde 0 ahlak ne bu o onla ertesün ayrılıyor öbürüyle sonra barışıyor öbürüyle sonra hepimiz dostuz diyip çıkıyorlar ne bu tobe tobe adamda birz edep olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ya o butun kitaptan meselesi turk egitim sisteminin akademik kesimin bir cibani. mantik yok mantik. gercekten is hayatina uygulamaya atilinca cok az alakali sey cikiyor sinavda sorduklarindan, girdigin sirket tekrar egitiyor seni.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 çs - çalışma salonu - yurtlarda milletin esas yatip kalktigi yerdi bizde. yukariya anca dis fircasini almaya cikardi millet. bi inerdin asagiya, masaya yigilmis uyuyakalmislar, bi kosede cay demleyenler, disari cikip sigara icenler, her yerde kitap. herkese dörson's creek teki gibi bi universite hayati nasip olsun. biz istedik olmadi.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 beyler dorson kim ya ? mhauha :D Dawson[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 cnbc-e deki tek ilgimi dizi bu dizi. Kişisel olarak çok mamasız buluyorum. Ders konusuna gelince yukarda da denildiği gibi 30 dakkalık bir dizide 10 dakka ders açlışan birini gösterecek halleri yok. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 köpek gibi çalışıp insan gibi eğleniyorlar. bizdeki gibi son gece ders çalışma stresi olmuyo normal olarak.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: Absolut, 06 May 2003 16:24 tarihinde demiş ki: cnbc-e deki tek ilgimi dizi bu dizi. Kişisel olarak çok mamasız buluyorum. Ders konusuna gelince yukarda da denildiği gibi 30 dakkalık bir dizide 10 dakka ders açlışan birini gösterecek halleri yok. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli BonePART ile bir akrabalık falan var mı? [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 hehe soyle kafama gore duzelteyim ben :) said: Absolut, 06 May 2003 16:24 tarihinde demiş ki: cnbc-e deki tek ilgimi cekmeyen dizi bu dizi. Kişisel olarak çok manasız buluyorum. Ders konusuna gelince yukarda da denildiği gibi 30 dakkalık bir dizide 10 dakka ders çalışan birini gösterecek halleri yok. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 :) bi saattir okuyorum mesajı nerde hata yaptım diye en sonunda buldum :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Ya ne dersi ...Dawson var bi tane sıradan herkese kayıyo eleman budur o dizinin mantığı...[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 10 kişi biribiri ile tokalaşırsa toplam kaç kez tokalaşılmış olur gibi: 10 genç biribirleri ile birer defa yemek yaparlarsa (mercimek fırında tabii ki:) ) toplam kaç kondom kullnalmış olur??[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 yoo gayet de zekice hazırlanmış bir senaryo ben 4-5 kere izledim ezmeyin o kadar.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 abi hic *guzel* olmayan insan var mi o dizide. herkes manken gibi. nasil is ? seri uretim mi.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar