tunca Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 u nubi ? xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 neyi anlamadın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 shadowfax turtle yapmış base inde güzel güzel simcity oynarken rakibi bütün mapi almış, bunu gören shadowfax natural expini almaya çalışmış ama başaramamış ve ölümü beklemeye zorlanmış. ben böyle anladım xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 valla ya :D bana niye beta yollarsın ki. starcraft oynamasını bilmiyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E3Harley Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 sc2 nick: harley.harley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 selam, allure.fml nickim. adam lazım olursa gelebilirim ben de =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ölüm kapısı serisini okudum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
battoosai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 battoosai.turk mass.ozzy 2 kişiyiz, sizler kadar iddialı değiliz. beraber oynayıp antreman yapıp muhabbet edebiliceğimiz oyuncularla oynamak isteriz. sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Agmahan.merk zevkine oynuyorum yada şu anda oynamaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 karabuyu.karabuyu 2 oyun attım biri noobun allahı oburu gosu cıktı sansıma sumkureyim bi halt anlamadım ikisindende ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yenilince bu kadar kötü hissediyosanız sc size göre diil yenilip hatalarınıza bakmanız lazım xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 eheh bakıyomda tuslara alısmaya calısırken adam aldı yurudu kaldık oyle :) oburkude zaman kaybı oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bilgisayara karşı oyna istersen önce biraz sonra da ilk 5 maçında karşına çok güçlü rakipler gelebilir ama o oyunlardan sonra daha seviyene yakın oyuncular gelir karşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 servera gelin de hex'd diye baya skill isteyen zevkli bi ums var onu oynayalım :P [email protected] olarak ekleyin friende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 gaaah sabah 9da finalim var ya nasıl canım çekti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sc 1 oynamak isteyen varmı suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 onun başlığı bu: http://forum.paticik.com/read.php?39,1999100,page=36 ben oynayabilirim akşama doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar