Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe @ 28.03.10 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maça galatasaray iyi başlarsa alır götürür. beklentiden uzak fenerbahçe eğer 0-0 giderse maç alır maçı 1 tane falan atıp.

dikkat ederseniz fenerbahçenin iyi başlama ihtimalini hesaba katmadım.
Mesaj tarihi:
Tüm dünya izliyor bu maçı biliyorsunuz. Tüm dünyaya rezil olmayalım kavga ve gürültüyle mümkünse.

Tek dileğim Özhan Canaydın'ın arzu edip göremediği bir maç olsun, o yeterli.
Mesaj tarihi:
GsTrabzon maçındaki gibi orta sahasında açıklar versin alex ve emre daradağın eder orayı. Ama fener de antep maçındaki gibi savunmada uyursa zaten yetenekli olan gs hucüm hattı orayı hallaç pamuğuna çevirir benim tahminimcede beraberlik olur.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu’nun bugün oynanacak Galatasaray derbisinde sakatlığından dolayı forma giyemeyeceği öğrenildi.

Emre Belözoğlu, hafta içerisinde Manisaspor iler oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk ayak karşılaşmasında sakatlanmış ve sahayı acılar içerisinde sedye ile terk etmişti.

Emre’nin Galatasaray karşılaşmasında oynayabilmesi için son günlerde yapılan tedaviler yeterli olmadı ve başarılı oyuncunun bu akşam takımını eksik bırakacağı kaydedildi.

püh. keşke gelseydin.
Mesaj tarihi:
hem iyi olmus hem kötü.ama böyle maçlarda selcuk deniz falan kocamız oluyor ya

neill yine döktürür.keita şova çıkar.giodan da artık gol bekliyorum :)
Mesaj tarihi:
ha birde haberturkte yabancı basından alıntılar yapılmış

fenerbahçe için işçi sınıfı falan diyorlar.galatasaray için elit jet sosyete ahha
Mesaj tarihi:
tipik sami yen derbisi olmasın da.

GS'li taraftarlar tüm enerjisini maçı sabote etmeye harcar. hakem kart çıkarırken korkar. futbolcular çıldırır. maç yerine kick box izleriz. 0-0 ya da 1-0 gibi bir skorla da maç biter. 10 gün boyunca da olaylar konuşulur.

bu olmasın.
Mesaj tarihi:
20 yıldır bütün Fb-Gs maçlarını izlerim, en abuk gol şudur, tartışmam bile

http://www.youtube.com/watch?v=SoxIPuWe4Ss

abi taca giden top adamın kafasına çarpıp gol giriyor, herif 18 dışında sdfsdf
  • Yeni Oluştur...